Cât cere Gigi Becali pentru transferul lui Harlem Gnohere! ”Poate îl las cu atâta”

Traian Terzian   
in Gigi Becali
09/01/2019, 20:14
Cât cere Gigi Becali pentru transferul lui Harlem Gnohere! ”Poate îl las cu atâta” GALERIE FOTO
Gigi Becali i-a stabilit prețul de transfer atacantului Harlem Gnohere

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, i-a stabilit prețul de transfer atacantului Harlem Gnohere, care este dorit cu insistență în țările arabe. Ultimele informații arată că francezul se află pe lista de achiziții a lui Laurențiu Reghecampf, care în urmă cu două zile a semnat cu formația Al Wasl din Emiratele Arabe Unite.

”Nu știu nimic despre plecarea Bizonului. Nu mai vorbesc despre transferuri înainte să le fac. Oricând, orice jucător de la Steaua este de vânzare. Mie dacă îmi convine prețul îl dau și gata. Despre Man, Coman și Moruțan voi vorbi într-una pentru că vreau să le fac piață în Europa”, a declarat finanțatorul FCSB la Digi Sport.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Harlem Gnohere în timpul meciul Sepsi - FCSB
Harlem Gnohere în timpul meciul Sepsi – FCSB

Cât cere Gigi Becali pentru transferul lui Harlem Gnohere: ”Sub 5 milioane de euro nu îl dau”

”Am niște oferte pentru Gnohere, dar nu știu dacă voi primi banii pe care îi vreau. Eu am cerut 7 milioane de euro, dar poate îl dau cu 6 sau poate cu 5. Dar sub 5 nu îl dau, pentru că dacă pleacă Bizonul risc să pierd campionatul. Nu ne interesează Omrani, nu ne interesează nimeni de la CFR Cluj”, a spus Gigi Becali despre un posibil transfer al lui Harlem Gnohere.

La finalul anului 2018, finanțatorul FCSB anunța că Harlem Gnohere nu va pleca decât pentru o sumă de 7 milioane de euro: „Harlem Gnohere nu știu dacă pleacă. Dacă dă cineva 7 milioane, pleacă. Dacă nu, va rămâne aici”. Și directorul sportiv Mihai Stoica afirma că atacantul francez nu va fi cedat decât pentru o sumă importantă: „Dacă va fi o ofertă de nerefuzat pentru Bizon, atunci va pleca. Dar, în afară de el nu va pleca nimeni de la FCSB”.

În schimb, ”Bizonul” a precizat că și-ar dori să rămână la FCSB, dar toate deciziile la club sunt luate de Gigi Becali.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×