Life

Cât cere Mihai Trăistariu pentru un concert. Prețul crește considerabil de sărbători

Cât cere Mihai Trăistariu pentru un concert. Prețul acestuia este în creștere de sărbători, pentru un motiv explicat chiar de artist.
02.12.2022 | 16:49
Cat cere Mihai Traistariu pentru un concert Pretul creste considerabil de sarbatori
Cât cere Mihai Trăistariu pentru un concert. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cât cere Mihai Trăistariu pentru un eveniment. Cântărețul a dezvăluit că are același preț de 16 ani.

Câți bani cere Mihai Trăistariu pentru un concert. Ce prețuri are de sărbători

Câți bani cere Mihai Trăistariu pentru un concert. Artistul a dezvăluit că de sărbători mai crește puțin prețurile pentru că i se pare firesc, având în vedere că pierde clipe prețioase cu familia sa pentru a putea să participe la aceste evenimente.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a mărturisit că are un preț fix de 16 ani încoace, după ce a participat la Eurvision în anul 2006, anume 1.500 de euro pentru fiecare concert de 45 de minute.

Mihai Trăistariu a precizat că este dispus și la mici negocieri privind prețul pentru un recital de-al său și că mai lasă din preț dacă este vorba despre un eveniment care are loc în orașul în care locuiește, anume Constanța.

ADVERTISEMENT

„Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul la 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul.

Dacă spectacolul este la Constanța, orașul în care locuiesc, mai las din preț, pentru că nu mă deplasez, dar, dacă merg la Timișoara, țin morțiș să iau 1.500 de euro, plus TVA, pentru că avem factură”, a spus Mihai Trăistariu pentru Impact.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu mărește tariful pentru un concert considerabil de sărbători

Mihai Trăistariu a recunoscut că de sărbătorile de iarnă mai crește prețul cu 500 de euro și le cere organizatorilor de evenimente câte 2.000 de euro pentru a cânta.

„Cum e și firesc, însă, de Revelion, mai creștem prețul. Organizatorii trebuie să înțeleagă faptul că noi, artiștii, ne stricăm noaptea de Revelion, că nu petrecem.

ADVERTISEMENT

Dacă tot ne sacrificăm sărbătorile, măcar să reușim să luăm mai mult”, a declarat el pentru Impact.ro.

Mihai Trăistariu a dezvăluit și că de Revelion 2023 are deja contracte, nu unul, ci trei, toate în Bulgaria, unde va susține trei reprezentații la trei localuri, pentru care va fi remunerat în total cu 6.000 de euro.

ADVERTISEMENT