Life

Cât costă acum hainele vândute de Bianca Drăguşanu: “Sunt nevoită să cresc preţurile”

Bianca Drăgușanu își vinde mai scump articolele vestimentare din atelierul său. Ce prețuri a stabilit vedeta și ce spune despre ele.
17.10.2022 | 08:06
Cat costa acum hainele vandute de Bianca Dragusanu Sunt nevoita sa cresc preturile
Bianca Drăgușanu a crescut prețurile hainelor de la atelierul său. Explicația vedetei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu trece cu vederea inflația mare din ultima perioadă, așa că acum și ea își vinde mai scump produsele vestimentare din atelierul său.

De ce a majorat Bianca Drăgușanu prețurile hainelor de la atelierul său

Fosta asistentă TV a oferit și o explicație pentru prețurile ridicate. Ea a subliniat că viața din Capitală nu este una ușoară, mai ales că facturile la gaz sau curent cresc de pe o zi, pe alta.

ADVERTISEMENT

” (…) Nu trăim o viață ușoară în București și nu am ce să comentez. Asta e inflația în România, sistemul în care trăim, nu e nimic surprinzător. Ați uitat când s-a scumpit benzina și motorina, de se duceau cu canistrele, penibili, la benzinărie?

Asta e România. De la cine să ai pretenții? Mă plâng acum de factura de la gaz. Păi și ce o să fac, o să stau pe frig toată iarna? Mă îmbrac, îmi iau căciulă, plapumă, cojoace?”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Care sunt acum prețurile hainelor de la atelierul Biancăi Drăgușanu

De exemplu, în momentul de față, o blană cumpărată din magazinul de lux al Biancăi Drăgușanu se găsește cu 150 de euro mai scump, iar o geacă de piele este în prezent 550 de euro, de la 400.

Bianca Drăgușanu vrea salarii mai mari pentru români: ”Aici ar trebui să îl tragem de urechi pe domnul președinte”

Dincolo de situația de la atelierul său, blondina a făcut apel la clasa politică să mărească și salariile oamenilor, în contextul în care totul crește.

ADVERTISEMENT

”Sunt nevoită să cresc prețurile și asta voi face. La blănuri am început să le cresc cu 150 de euro, cam așa. Dacă vindeam până acum o geacă de piele cu 400, acum e 550.

Nici biletul de avion când mă duc după ea nu mai costă 300, costă 600, cazarea nu mai costă 500, ci 800 pe noapte hotelul. Toate lucrurile cresc, normal că trebuie să cresc și eu.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu cresc salariile. Aici ar trebui să îl tragem de urechi pe domnul președinte, care e tot votat de ani buni. Trebuie să creștem tot”, a mai spus blondina.

Bianca Drăgușanu deține de ani buni un atelier fashion în Capitală, care îi aduce un profit considerabil. Asta pentru că multe doamne și domnișoare se regăsesc în articolele vestimentare scoase la vânzare.

Printre produsele care se găsesc la Bianca Drăgușanu se află și rochii de mireasă, în care vedeta se pozează adesea pe rețelele de socializare, pentru a-și promova afacerea. Prețurile pentru acestea pornesc de la 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT