Life

Cât costă bijuteriile purtate de Anastasia Soare la iUmor. Regina Sprâncenelor a atras toate privirile

Anastasia Soare a acceptat provocarea celor de la Antena 1 și a pășit pe covorul roșu de la emisiunea iUmor. Colierul acesteia a atras însă toate privirile.
20.10.2022 | 15:53
Cat costa bijuteriile purtate de Anastasia Soare la iUmor Regina Sprancenelor a atras toate privirile
Cât costă colierul purtat de Anastasia Soare la iUmor. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anastasia Soare a reușit să își construiască un adevărat imperiu în industria de beauty din Statele Unite. Regina Sprâncenelor a decis să plece în Statele Unite în perioada comunismului, iar viața ei s-a schimbat complet acolo.

Anastasia Soare are o avere de peste 600 de milioane de dolari

Conform celor de la Forbes, în urmă cu aproape șase luni de zile, Anastasia Soare avea o avere estimată la nu mai puțin de 660 de milioane de dolari. Aceasta se încadra în topul Forbes al celor mai bogați români.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la capitolul produse de înfrumusețare, româna a reușit să le detroneze inclusiv pe vedetele de talie mondială precum Kylie Jenne, Celine Dion și chiar și Madonna, apreciate pentru liniile de produse cosmetice.

Inclusiv Oprah Winfrey i-a spus la un momendat Anastasiei Soare că ea ar reprezenta, de fapt, adevăratul vis american.

ADVERTISEMENT

”Din cauza perioadei în care am trăit aici jumătate de viața mea – perioada comunistă –, am hotărât să plec în Statele Unite. (…). Da, Oprah mi-a spus la un moment dat: ‘Tu ești adevăratul vis american!“, a povestit Regina Sprâncenelor în cadrul unui interviu acordat recent.

Multe personalități americane celebre au avut încredere în produsele Reginei Sprâncenelor. Printre clientele Anastasiei Soare se numără și fosta primă doamnă, Michelle Obama.

ADVERTISEMENT

Cât costă colierul purtat de Anastasia Soare la iUmor

De asemenea, Kim Kardashian, mama sa, dar și surorile sale și inclusiv Naomi Campbell i-au fost cliente Anastasiei Soare. Au fost și persoane cu care s-a împrietenit, un exemplu fiind cuplul Victoria și David Beckham.

În apariția de la iUmor însă, Regina Sprâncenelor a reușit să atragă toate privirile. Aceasta a optat pentru o rochie de seară, dar și pentru un colier care a atras privirele publicului, dar și ale juraților.

ADVERTISEMENT

Din testimoniale, Costel a ajuns să afle că bijuteria purtată de Anastasia Soare costă mai bine de 1 milion de dolari. ”Deci, dacă colierul ei cu care a venit la această emisiune valorează această sumă, înseamnă că emisiunea e mult mai prețioasă“, a fost reacția juratului de la iUmor.

ADVERTISEMENT