Sport

Cât costă biletele la FCSB – Gaz Metan! Meciul se joacă la Pitești, pe stadionul “Nicolae Dobrin”

28.11.2018 | 20:13
Cat costa biletele la FCSB  Gaz Metan Meciul se joaca la Pitesti pe stadionul Nicolae Dobrin

De sâmbătă se pun în vânzare biletele la unul dintre derby-urile etapei cu numărul 17, Gaz Metan – FCSB. Partida se va juca la Pitești pe arena “Nicolae Dobrin”, iar gazedele au stabilit prețurile contra cărora se pot achiziționa tichetele pentru meciul echipei lui Nicolae Dică. Biletele se vor pune în vânzare de sâmbătă de la ora 11:00 și au prețuri care încep de la 15 lei cele mai iefitne și 30 de lei cele mai scumpe, la tribuna I a arenei din Pitești.

Biletele sunt mai mult decât accesibile pentru susținătorii roș-albaștrilor. Dealtfel aceasta a și fost strategia echipei antrenate de Nicolae Dică, pentru a aduce cât mai multă lume la stadionul din Pitești. Partida care se va juca pe arena  “Nicolae Dobrin” este una dintre cele mai importante ale etapei, cele două echipe fiind pe locurile 2 și 5, poziții care asigură la finalul sezonului regulat prezența în play-off.

Cât costă biletele la FCSB – Gaz Metan! Meciul se joacă la Pitești, după ce Arena Națională s-a închis

Vânzarea tichetelor la FCSB – Gaz Metan începe sâmbătă la stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești.  Echipa finanțată de Gigi Becali este nevoită să joace la Pitești, după ce Arena Națională și-a închis porțile pentru refacerea gazonului, operațiune ce ar trebui să dureze în jur de 3 luni, conform spuselor primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. FCSB mai avea varianta arenei din Voluntari, dar se pare că această opțiune nu mai este pe placul finanțatorului de la FCSB.

Harlem Gnohere, unul dintre principalele pericole pentru echipa lui Mihai Teja

Suporterii argeșeni au protestat după ce echipa antrenată de Nicolae Dică a anunțat că partida va avea loc pe stadionul pe care își desfășoară partidele și FC Argeș, dar prietenia dintre primarul Piteștiului și patronul echipei FCSB a cântărit decisiv în alegerea acestei arene. “Primarul de la Pitești i-a spus lui Argăseală că e becalist și să nu ne facem griji că vom fi primiți bine.”,  i-a liniștit Gigi Becali pe fanii celor de la FCSB.

Programul caselor de bilete de la stadionul “Nicolae Dobrin”:

SÂMBĂTĂ – 11:00 – 19:00
DUMINICĂ – 11:00 – 21:00

Prețurile biletelor la meciul FCSB – Gaz Metan Mediaș, partidă ce se joacă pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești:

PELUZA 0 – 15 LEI
PELUZA 1 – 15 LEI
PELUZA 2 – 15 LEI
TRIBUNA 2 – 25 LEI
TRIBUNA 2A – 25 LEI
TRIBUNA 2B – 25 LEI
TRIBUNA 1 – 30 LEI

  • 1000 de spectatori este media de asitență la meciurile jucate de FCSB “acasă” pe arena “Anghel Iordănescu” din Voluntari