Sport

Cât costă biletele la FCSB – Petrolul Ploiești, ultimul meci pe Arena Națională în sezonul regulat pentru liderul din SuperLiga

FCSB a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru duelul cu Petrolul Ploiești de pe Arena Națională, în etapa a 29-a din SuperLiga.
26.02.2024 | 19:15
Cat costa biletele la FCSB  Petrolul Ploiesti ultimul meci pe Arena Nationala in sezonul regulat pentru liderul din SuperLiga
FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Petrolul Ploiești de pe Arena Națională. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Petrolul Ploiești de pe Arena Națională. Partida va avea loc duminică, 3 martie, ora 20:30, în etapa a 29-a din SuperLiga. Va fi „ultimul dans” al „roș-albaștrilor” în sezonul regulat pe cel mai mare stadion din România.

Cât costă biletele la FCSB – Petrolul Ploiești pe Arena Națională

FCSB a mărit din nou diferența în fruntea clasamentului față de principalele urmăritoare. După succesul cu FC Botoșani (3-2) și profitând de înfrângerea Rapidului cu Poli Iași (1-3), echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii s-a distanțat la 10 puncte de locul secund, ocupat de Rapid.

ADVERTISEMENT

Tot la 10 puncte de lider se află și CFR Cluj, ocupanta poziției a 3-a din clasament. După duelul din deplasare cu FC Voluntari, care va avea loc la mijlocul acestei săptămâni, FCSB revine pe Arena Națională pentru duelul de foc cu Petrolul Ploiești.

În prima zi a săptămânii, „roș-albaștriii” au pus în vânzare biletele la meciul de pe Arena Națională. Prețul unui bilet la peluză costă 30 de lei, în timp ce pentru un loc la Tribuna 2, suporterii echipei lui Gigi Becali vor trebui să scoată din buzunar suma de 40 de lei.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor la FCSB – Petrolul:

  • Peluză – 30 LEI
  • Tribuna 2 – 40 LEI
  • VIP 3 – 60 LEI
  • VIP 2 – 75 LEI
  • VIP 1 – 100 LEI

Programul caselor de bilete la FCSB – Petrolul Ploiești

Duelul devine cu atât mai interesant cu cât Petrolul Ploiești luptă cu șanse reale la calificarea în play-off. Înainte de confruntarea cu FCSB, echipa antrenată de Florin Pârvu o înfruntă pe teren propriu pe Universitatea Craiova.

Cu 3 etape rămase din sezonul regulat, Petrolul ocupă locul 8 în clasament, cu 35 de puncte, la două puncte de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. În tur, Petrolul și FCSB au terminat la egalitate, scor 2-2, în etapa a 14-a.

ADVERTISEMENT

FCSB a condus cu 2-0 după golurile lui Damjan Djokovic și Alexandru Băluță. Jair a redus din diferență în minutul 71. Prahovenii au dat lovitura și au obținut un punct după ce Gicu Grozav a marcat din penalty în minutul 90+7.

Programul caselor de bilete la FCSB – Petrolul Ploiești:

  • Sâmbătă, 2 martie, ora 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
  • Duminică, 3 martie, ora 11:00 – 20:00 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)
ADVERTISEMENT

„1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm alături de noi!”, se arată în postarea celor de la FCSB pe căile oficiale de comunicare.

ADVERTISEMENT