Fotbal intern

Cât costă biletele la FCSB – Viitorul! Se vând doar la stadionul din Pitești

07.12.2018 | 18:30
Cat costa biletele la FCSB  Viitorul Se vand doar la stadionul din Pitesti

Oficialii vicecampioanei Ligii 1 Betano au anunțat, vineri, costul biletelor la meciul FCSB – Viitorul, din etapa cu numărul 19 a Ligii 1 Betano. Tichetele la partida ce se va disputa pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești au prețuri cuprinse între 15 și 40 de lei.

Conducătorii clubului FCSB au decis ca biletele la întâlnirea cu formația pregătită de Gheorghe Hagi să se vândă doar la arena din Trivale în zilele de sâmbătă și duminică. Casele de bilete ale stadionului din Pitești vor fi deschise între orele 12:00 – 19:00 (sâmbătă) și 11:00 – 20:00 (în ziua meciului).

Florinel Coman în duel pentru balon cu Bogdan Țîru în meciul Viitorul - FCSB
Florinel Coman în duel pentru balon cu Bogdan Țîru în meciul Viitorul – FCSB

Cele mai ieftine bilete la meciul FCSB – Viitorul costă 15 lei

Pentru partida FCSB – Viitorul, a doua pe care vicecampioana Ligii 1 Betano o va disputa în acest sezon la Pitești, biletele au următoarele prețuri: peluze – 15 lei, tribuna 2 – 25 de lei, tribuna 2A – 30 de lei, tribuna 2B – 30 de lei și tribuna 1 – 40 de lei. Întâlnirea ocupantelor locurilor 2 și 3 din clasamentul Ligii 1 Betano se va disputa duminică, de la ora 20:00, și va fi transmis în format LIVE VIDEO de FANATIK. Pentru această partidă, Nicolae Dică nu-i va avea la dispoziție pe suspendatul Olimpiu Moruțan și pe Felipe Teixeira, care s-a accidentat la meciul pierdut cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

FCSB a mai jucat în 2 decembrie pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești la meciul câștigat cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, din runda cu numărul 17. Atunci, ”roș-albaștrii” au beneficiat de un gazon acceptabil ținând cont de faptul că starea vremii era extrem de proastă pentru un meci de fotbal. Mai mult, antrenorul Nicolae D ică a avut parte de o primire foarte bună în orașul natal.

FCSB a decis să joace la Pitești ultimele trei meciuri considerate pe teren propriu din acest an, după ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a decis să închidă Arena Națională pentru a schimba gazonul care devenise impracticabil.