Fotbal intern

Cât costă biletele la meciul România – Insulele Feroe! ”Tricolorii” au ajuns la Cluj-Napoca

24.03.2019 | 16:48
Cat costa biletele la meciul Romania  Insulele Feroe Tricolorii au ajuns la ClujNapoca

Federația Română de Fotbal a anunțat că au fost puse în vânzare biletele la meciul România – Insulele Feroe, cel mai ieftin tichet costând 25 de lei. ”Tricolorii” vor juca marți, 26 martie, de la ora 21:45, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, al doilea meci din campania de calificare la Campionatul European din 2020.


UPDATE, ora 16:49 / Delegația ”tricolorilor” a ajuns duminică după-amiază la Cluj-Napoca în vederea meciului România – Insulele Feroe din preliminariile Euro 2020.


Cât costă biletele la meciul România – Insulele Feroe

Biletele la meciul România – Insulele Feroe se vând în aceste zile la casele stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu”, iar costurile lor sunt următoarele: 25 de lei – peluză; 50 de lei – tribuna 1; 60 de lei – tribuna 2; VIP – 250 de lei. Suporterii naționalei își pot achiziționa tichetele după următorul program: duminică și luni intre orele 12:00 și 19:00, iar marți de la 12:00 până la 20:15.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 20:15. Bilete pot fi achiziționate în continuare și online, numai pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Suporterii români au fost prezenți și la meciul din deplasare cu Suedia
Suporterii români au fost prezenți și la meciul din deplasare cu Suedia

Programul media pentru meciul România – Insulele Feroe

Delegația României va ajunge în cursul zilei de duminică la Cluj-Napoca pentru meciul cu Insuelel feroe, care se va disputa marți, de la ora 21:45, pe arena formației CFR Cluj. FRF a anunțat pe site-ul oficial și programul media pentru ziua de luni, 25 martie:

  • ora 16:30 – conferință de presă Insulele Feroe
  • ora 17:00 – antrenament oficial Insulele Feroe – deschis presei în primele 15 minute
  • ora 18:00 -conferință de presă Cosmin Contra și un jucător
  • ora 18:30 -antrenament oficial România, deschis presei în primele 15 minute.

România a fost învinsă de Suedia, scor 2-1, în primul meci din campania de calificare la Campionatul European din 2020. Același rezultat s-a înregistrat și în celelalte două întâlniri din Grupa F, Spania trecând de Norvegia și Malta de Insulele Feroe. Partide de marși de la Cluj-Napoca va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO.

Tags: