Sport

Cât costă camera privată din spitalul în care este internat Silvio Berlusconi. Fostul premier italian se află la terapie intensivă

Cât costă camera personală a lui Silvio Berlusconi din spitalul în care este internat. Fostul premier italian se află la terapie intensivă.
06.04.2023 | 15:00
Cat costa camera privata din spitalul in care este internat Silvio Berlusconi Fostul premier italian se afla la terapie intensiva
Cât costă camera privată în care este internat Silvio Berlusconi. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Silvio Berlusconi este internat la secția de terapie intensivă a spitalului San Raffaele din Milano într-o cameră privată. Fostul premier italian a acuzat probleme serioase de sănătate la începutul lunii aprilie, după ce a fost diagnosticat cu leucemie.

Cât costă camera privată în care este internat Silvio Berlusconi

În vârstă de 86 de ani, Silvio Berlusconi a fost internat în primă fază la terapie intensivă pentru probleme cardiace. Fostul patron de la AC Milan a suferit în 2016 o operație pe cord deschis, iar în 2019 a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru ocluzie intestinală.

ADVERTISEMENT

Spitalul San Raffaele din Milano, unde este internat Silvio Berlusconi, este considerat unul dintre cele mai avangardiste structuri din toată Italia. Unitatea medicală este dotată cu utilaje extrem de sofisticate și are în componență medici cu renume. Nu întâmplător, majoritatea personalităților aleg să meargă pentru a se trata la spitalul din Milano.

Finanțatorul echipei italiene Monza are rezervată o cameră personală în spitalul San Raffaele, iar suma pe care o plătește omul de afaceri italian este încă necunoscută. Totuși, s-a făcut publică lista cu prețurile pentru camerele private „clasice”, iar suma variază de la 400 la 500 de euro pe zi. Cu siguranță, fostul premier scoate din buzunar mult mai mult, deoarece ocupă un etaj întreg, potrivit presei din Italia.

ADVERTISEMENT

Ce cuprinde camera privată în care este internat Silvio Berlusconi

Rezerva în care este internat Silvio Berlusconi este extrem de luxoasă, se întinde pe o suprafață de 300 de metri pătrați și cuprinde 9 camere și 3 băi. Incinta se află la etajul 6 al renumitului spital din Milano, în pavilionul numit „Diamante”, care este dotat cu numeroase facilități.

Fostul premier italian are la dispoziție de la wi-fi la aer condiționat, de la uscător de păr la televizor, dar și o canapea extensibilă pentru membrul familiei care însoțește pacientul. Totodată, rezerva lui Silvio Berlusconi cuprinde sală de sport și piscină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, patronul echipei din Serie A, Monza, are la dispoziție un meniu personalizat și o zonă uriașă cu băuturi răcoritoare. Fostul premier italian are posibiliatatea să își aducă în cameră coafor, cosmetician sau maseur.

Silvio Berlusconi a început chimioterapia

Silvio Berlusconi a început chimioterapia și rămâne internat la terapie intensivă după ce a acuzat mai multe probleme de sănătate. Potrivit Gazzetta dello Sport, fostul premier italian se confruntă cu reapariția unei pneumonii care i-a dat mai multe dificuțăți de respirație.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Silvio Berlusconi se confruntă cu probleme cardiovasculare, motivul pentru care omul de afaceri italian a mers de grabă la spital. Deși nu este deocamdată oficial, conform tratamentului care i-a fost administrat, Silvio Berlusconi suferă de leucemie.

„Berlusconi a petrecut o noapte liniștită și condițiile lui sunt stabile. Așa că toți vrem să fim optimiști. Nu sunt medic, nu pot să evaluez problemele de sănătate. Problemele cardiovasculare la persoanele de peste 50 de ani sunt normale, nu trebuie să fii alarmist”, a declarat Antonio Tajani, liderul partidului politic italian Forza Italia.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită