Fotbal international

Cât costă cel mai scump bilet la Barcelona – Liverpool! Doar la VIP mai sunt disponibile tichete pe “Camp Nou”

01.05.2019 | 19:15
Cat costa cel mai scump bilet la Barcelona  Liverpool Doar la VIP mai sunt disponibile tichete pe Camp Nou

Barcelona – Liverpool se joacă miercuri, de la ora 22:00, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor. Catalanii s-au înghesuit să cumpere bilete la meciul care se va juca pe “Camp Nou”, chiar dacă preţurile au fost unele ridicate. Cu doar câteva ore înainte de startul meciului, singurele tichete disponibile sunt la loja VIP.

Cât costă cel mai scump bilet la Barcelona – Liverpool. Aproape 3.000 de euro la VIP

Peste 95.000 de fani sunt aşteptaţi la meciul Barcelona – Liverpool, iar preţul biletelor a început de la 119 euro. Suporterii au cumpărat aproape toate tichetele, singurele locuri unde mai sunt locuri libere fiind la loja VIP de pe “Camp Nou”. De altfel, cel mai scump bilet costă 2.970 de euro, iar fanul care îl va cumpăra va avea acces în lounge-ul VIP al stadionului şi la serviciile personalizate.

La loja VIP a stadionului “Camp Nou”, fanii pot revedea cel mai importante faze ale meciului pe monitoare TV, au parte de catering şi primesc foaia oficială de joc înainte de startul meciului. Toate aceste beneficii pot fi asigurate cu un bilet care costă între 975 şi 2.970 de euro.

Cât costă cel mai scump bilet la Barcelona - Liverpool
Cât costă cel mai scump bilet la Barcelona – Liverpool

Coregrafie specială pentru meciul cu Liverpool

Fanii catalani au pregătit o coregrafie specială pentru meciul Barcelona – Liverpool. La Tribuna a II-a de pe “Camp Nou” va apărea un mesaj creat dintr-un mozaic – “Pregătiţi să colorăm Europa”. De altfel, catalanii au avut o coregrafie asemănătoare şi în octombrie 2018, când Barcelona a învins-o pe Real Madrid, scor 5-1.

Înainte de meciul Barcelona – Liverpool, Jurgen Klopp i-a înţepat pe catalani şi a spus că stadionul “Camp Nou” nu poate fi numit un templu al fotbalului. “Camp Nou e doar un stadion. Unul destul de mare, dar nu este un templu al fotbalului. Am văzut echipe care au avut dificultăţi acolo şi acum vom experimenta şi noi asta. Sperăm să ne descurcăm bine”, a declarat antrenorul englezilor.