Life

Cât costă cozonacii făcuți de Laura Cosoi și Gabriela Cristea. Nu oricine își permite un astfel de răsfăț de Paște

Cât trebuie să plătească pofticioșii care vor să mănânce cozonaci făcuți de Gabriela Cristea sau Laura Cosoi. Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele.
08.04.2025 | 15:02
Cat costa cozonacii facuti de Laura Cosoi si Gabriela Cristea Nu oricine isi permite un astfel de rasfat de Paste
Laura Cosoi și Gabriela Cristea au început deja să preia comenzi pentru cozonacii de Paște. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi și Gabriela Cristea și-au găsit o altă pasiune, pe lângă cea pentru televiziune. Vedetele au început să prepare cozonaci, iar pofticioșii pot să comande deserturile de la ele. Pentru un astfel de răsfăț, trebuie să dispui de un buget generos.

Cât cere Laura Cosoi pentru un cozonac de Paște

În ultimii ani, din ce în ce mai multe vedete au început să își valorifice pasiunile. Laura Cosoi și Gabriela Cristea au descoperit că sunt atrase de bucătărie, iar deserturile sunt marele lor avantaj.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani buni, cele două vedete au început să facă deja bani frumoși din vânzarea de cozonaci. De obicei, în perioada sărbătorilor de iarnă sau de Paște, Gabriela Cristea sau Laura Cosoi abia fac față comenzilor.

Laura Cosoi și lanțul de patiserie care aparține familiei a început să primească comenzi pentru perioada de Paște. Fiecare cozonac cântărește aproape un kilogram, iar prețul ajunge la 96 de lei.

ADVERTISEMENT

”Costă 96 de lei orice cozonac de aproape un kilogram. La noi se fac comenzile încă de pe acum pentru perioada de Paște. Se plătește un avans.”, se arată pe site-ul cofetăriei Laurei Cosoi.

Nici cozonacii Gabrielei Cristea nu sunt mai ieftine

Pentru cei care se întreabă de ce sunt atât de scumpi cozonacii Laurei Cosoi, ei bine, se pare că diferența constă în ingredientele folosite. Așa cum anunță Laura Cosoi, aceasta folosește cele mai bune ingrediente și pune accentul pe calitate.

ADVERTISEMENT

”Nu folosim drojdie de bere, comercială, ci «drojdie sălbatică», așa mai este numită maiaua, obținută doar din făină și din apă, printr-un proces de fermentare tradițională. Produsele de panificație cu maia nu sunt numai bune la gust, ci și foarte sănătoase.”

ADVERTISEMENT

Nici un cozonac preparat de Gabriela Cristea nu este mai ieftin. Vedeta cere pentru un cozonac tradițional cu cremă, de 900 de grame, 98 de lei. Un pic mai ieftin este un cozonac cu mere, nucă și caramel, pentru care pofticioșii vor plăti 85 de lei.

Cei care vor să se răsfețe cu un adevărat deliciu, pot opta pentru cozonacul cu fistic. Pentru un astfel de cozonac, Gabriela Cristea le cere pofticioșilor 178 de lei.