Life

Cât costă, de fapt, un concediu în Grecia, în 2023. Prețuri pentru cazare, mâncare, bere și șezlonguri

Cât costă, de fapt, un concediu în Grecia, în 2023. Care sunt prețurile de la cazare, cât costă mâncarea sau băutura în vacanță.
02.06.2023 | 18:00
Cat costa de fapt un concediu in Grecia in 2023 Preturi pentru cazare mancare bere si sezlonguri
Cât costă un concediu în Grecia, în 2023. Foto: plajă din Corfu / Pixabay
ADVERTISEMENT

Cât costă, de fapt, un concediu în Grecia, în 2023. Care sunt prețurile pentru cazare, mâncare și șezlonguri în acest an, conform turiștilor.

Cât costă un concediu în Grecia, în 2023

Spre exemplu, în Corfu, cazarea este de 50 de euro pe noapte pentru un apartament cu două camere. O garsonieră este doar 34 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT

Această ofertă este valabilă până pe 10 iunie 2023. Ulterior prețurile cresc pe măsură ce înaintăm în zilele de vară. Începând cu data de 17 iulie și până pe 28 iulie, un apartament cu două dormitoare costă 95 euro pe zi.

De asemenea, începând cu 23 august și până pe 3 septembrie mai este disponibilă o garsonieră în Corfu pentru 65 euro pe zi.

ADVERTISEMENT

Ulterior, din luna septembrie prețurile scad semnificativ și pentru un apartament cu două camere românii care vor să meargă acolo pot plăti doar 58 euro pe noapte.

Anunțul publicat pe Forum Corfu arată că apartamentele sunt doar la 100 metri de mare și de centrul satului Roda.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește prețurile în Zakynthos, Grecia, acestea sunt unele accesibile, conform postărilor de pe Forum Zakynthos .

Spre exemplu, o friptură de porc costă 12 euro, iar una de vită 17 euro. Pieptul de pui la grătar este 12 euro și un souvlaki de porc este 11 euro.

ADVERTISEMENT

Cât costă berea într-un concediu în Grecia în 2023

Prețul berii este în jur de 4,50 euro cenți iar unele sortimente costă 5,5o, cum sunt Corona sau Strongbow, sau chiar 6 euro. O porție de paste pornește de la 8,5 euro și poate ajunge chiar și la 15 euro, cu somon.

Prețurile în Kefalonia sunt și ele unele accesibile, lucru bine de știut pentru cei care vor un concediu în Grecia. Spre exemplu, o porție de miel cu cartofi la cuptor costă doar 10 euro și o caserolă de pui este 9 euro. O porție de chifteluțe este 9 euro, iar o salată grecească costă tot atât, se mai arată pe Forum Kefalonia .

Prețurile pentru deserturi încep de la 4 euro, iar cel mai scump desert este 5 euro. Pentru acest preț poți lua o plăcintă cu mere sau clasica baclava.

O cafea grecească este doar doi euro iar un ceai este 2,5 euro. Apa minerală este 2,50 euro, iar un fresh de portocale este e euro. Berea este 4 sau 5 euro sticla.

ADVERTISEMENT