Sporturi

Cât costă echipamentul Nike în care joacă Simona Halep la Australian Open 2019

15.01.2019 | 13:45
Cat costa echipamentul Nike in care joaca Simona Halep la Australian Open 2019

Cât costă echipamentul Nike în care joacă Simona Halep la Australian Open 2019. Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2019, reprezintă un prilej foarte bun pentru sponsorii tehnici să îşi pună în mişcare imaginaţia şi să surprindă lumea sportului alb cu ale lor creaţii, dar să-i mulţumească şi pe jucătorii care-şi vor etala tenisul în cele mai noi echipamente.

Toate privirile se îndreaptă în primele meciuri către liderii mondiali. Simona Halep, din partea Nike, şi Novak Djokovic, reprezentând Lacoste, vor fi cu siguranţă în atenţia tuturor iubitorilor tenisului. Dar mai exact, cât costă echipamentul Nike în care Simona Halep evoluează la primul turneu major al noului sezon competiţional, Australian Open 2019.

De câţi bani ai nevoie să te îmbraci ca Simona Halep la AO 2019

Românca în vârstă de 27 de ani poartă la Melbourne un echipament din două bucăți, cu o fustă mov și o bluză cu model din dreptunghiuri negre și câteva linii colorate. Pe același model, americanii de la Nike au realizat și variante cu alte culori pentru ca jucătorii să aibă de unde alege. Costumaţia Simonei este deja la vânzare în magazinele Nike, cu 259,99 lei, însă preţurile pot varia în funcţie de piesele pe care cumpărătorii le aleg. Pantofii sport de la Nike sunt ceva mai scumpi, ei putând fi achiziţionaţi la preţul de 609 lei. Mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Cât costă echipamentul Nike în care joacă Simona Halep la Australian Open 2019

Jacheta Nike pentru turneul de la Melbourne costă 240 de lei, fusta 190 lei, iar maioul poate fi achiziţionat la preţul de 260 de lei, acestea fiind preţurile pentru piesele echipamentului Simonei Halep în diferite modele şi culori.Noul echipament al sportivei noastre a atras fără îndoială toate privirile la Melbourne, având în vedere că anul trecut a uimit o lume întreagă la ediţia de anul trecut, când a apărut pe teren într-un echipament comandat de pe internet. Atunci, Simona a ajuns până în finala de la Australian Open, fiind învinsă în ultimul act de Caroline Wozniacki.

Cât costă echipamentul Nike în care joacă Simona Halep la Australian Open 2019