ADVERTISEMENT
Simona Halep

Cât costă echipamentul Simonei Halep la meciul cu Serena Williams din sferturile Australian Open

Autor: Bogdan Ciutacu | 16.02.2021 | 10:56
Cât costă echipamentul Simonei Halep la meciul cu Serena Williams din sferturile Australian Open
Cat costa echipamentul Simonei Halep la meciul cu Serena Williams din sferturile Australian Open

Echipamentul Simonei Halep purtat la meciul din sferturile Australian Open împotriva Serenei Williams este unul dintre cele mai scumpe din circuit.

ADVERTISEMENT

Nike a lansat colecţia de primăvară, iar multe dintre piesele vestimentare au fost folosite de jucătoarele de tenis, printre care şi Simona Halep, la Australian Open 2021.

Producătorul Nike, cu care Simona Halep are un contract semnat a produs o super colecție, iar fanii sportivei din România își pot achiziționa echipamentul purtat de jucătoarea noastră pentru o sumă deloc modică.

ADVERTISEMENT

390 de dolari costă echipamentul purtat de Simona Halep în meciul cu Serena Williams

Cel mai scump obiect vestimentar sunt bineînțeles și adidașii, o piesă esențială pentru o jucătoare de tenis. Modelul purtat de Simona în meciul din sferturile de finală de la Australian Open costă nu mai puțin de 150 de dolari.

Echipamentul Simonei Halep in meciul cu Serena Williams din sferturile de finala de la Australian Open
Cat costa echipamentul Simonei Halep la meciul cu Serena Williams din sferturile Australian Open

Și ăsta e doar începutul! Doar pentru maieu, fiecare dintre cei care vor să aibă echipamentul Simonei Halep cu care a reușit un turneu excelent la Melbourne trebuie să mai scoată din buzunare încă 70 de dolari!

ADVERTISEMENT

Să nu uităm totuși de fustă. Deși Simona avea de ales între trei modele, cel mov purtat în meciul cu Serena Williams costă nu mai puțin de 80 de dolari. Astfel, în total echipamentul cu care Simona a intrat pe teren costă 390 de dolari. Asta fără a mai pune la socoteală alte mici accesorii sau jacheta, care mai costă încă 120 de dolari!

Echipamentul Simonei Halep: fusta si maieu, plus jacheta
Echipamentul Simonei Halep: fusta si maieu, plus jacheta

Serena Williams poartă și ea un echipament extrem de controversat

Serena Williams a atras toate privirile cu echipamentul purtat în meciul contra Simonei Halep, care a stârnit foarte multe controverse. Echipamentul purtat de Serena Williams este un omagiu adus unei foste campioane de la sfârșitul anilor 80′ în atletism.

ADVERTISEMENT

Acest echipament este în trei culori și a fost lansat de în lumea sportului de Florence Griffith Joyner, la Olimpiada de la Seul din 1988: „Am fost inspirată de ea, o atletă extraordinară, am urmărit-o când eram mică și i-am urmărit ținutele. Nike s-a gândit la această ținută și mi s-a părut incredibilă”, explica americanca alegerea inedită.

Cum arata echipamentul Serenei Williams. Sursa foto: hepta.ro
Cum arata echipamentul Serenei Williams

Florence Griffith Joyner a fost acuzată de-a lungul timpului de dopaj, chiar dacă nu a fost niciodată depistată pozitiv la substanțe interzise în competiții, însă medicii care au testat-o au fost imediat îndepărtați. Imediat după, Agenția Mondială Anti-Doping a fost creată. Timpii stabiliți la Olimpiada de la Seul sunt încă în vigoare drept recorduri mondiale, iar sportivii care i-au urmat nu consideră că trebuie să se raporteze la performanțele lui Joyner.

ADVERTISEMENT
  • 390 de dolari costă echipamentul purtat de Simona Halep în meciul cu Serena Williams
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!