News

Cât costă geaca purtată de Klaus Iohannis. Prețul este dublu față de cizmele de lux

28.03.2021 | 16:02
Cat costa geaca purtata de Klaus Iohannis Pretul este dublu fata de cizmele de lux
Cât costă geaca purtată de Klaus Iohannis. Prețul este dublu față de cizmele de lux. Sursa foto: presidency.ro
ADVERTISEMENT

În urmă cu patru zile, Klaus Iohannis a fost prezent la o acțiune de împădurire la Dăbuleni. Ca de obicei, oficialul a adoptat o ținută impecabilă și, dacă ne uităm pe prețul hainelor, extrem de costisitoare. Geaca și cizmele liderului de la Cotroceni se ridică la o sumă totală de peste 600 de euro.

Președintele s-a prezentat în județul Dolj purtând în picioare o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle. Pe el, Iohannis a avut o geacă Spyder Cordin.

ADVERTISEMENT

Nu a fost pentru prima oară în cel de-a doilea mandat când președintele a atras toate privirile. În decembrie 2020, acesta s-a afișat la inaugurarea unui tronson din A7 cu o pălărie desprinsă parcă din filmele de acțiune de la Hollywood.

Cât costă geaca purtată de Klaus Iohannis la Dăbuleni

La mijlocul săptămânii trecute, Klaus Iohannis a participat la o acțiune în urma căreia au fost plantați mai mulți copaci în localitatea Dăbuleni, din județul Dolj. Cum tot timpul șeful statului este atent la detaliile vestimentare, și de această dată a ales un echipament special, adecvat activității sale în aer liber.

ADVERTISEMENT

Au atras atenția geaca pe care a purtat-o Iohannis, alături de cizmele de cauciuc. Ambele accesorii sunt de top și, dacă e să le raportăm la veniturile românilor, putem spune că nu mulți și le permit.

Dacă o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T produse de compania Aigle costă undeva la 230-240 de euro, geaca șefului statului este chiar mai scumpă. Aceasta se vinde pe site-ul Amazon cu un preț care trece de 400 de euro, mai exact 418.

ADVERTISEMENT
geaca klaus iohannis
Cât costă geaca purtată de Klaus Iohannis la Dăbuleni. Sursa foto: amazon.com

În descrierea produsului de pe acest site de profil, aflăm despre jacheta președintelui că dispune de o cusătură erogonomică, cu un fermoar central impermeabil AquaGuard.

De asemenea, are un sistem de ventilație centrală, un interior extensibil confortabil, buzunar interior cu fermoar și manșete reglabile.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis: ”România își propune să ajungă la o suprafață împădurită de 40%”

La acțiunea de miercuri, Iohannis a declarat că România își propune să ajungă la o suprafață împădurită de 40%, superioară mediei europene, și a alocat în acest sens fonduri de 1,5 miliarde de euro prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

”Metoda cea mai eficientă pentru a combate schimbările climatice este extinderea suprafețelor de pădure. Am hotărât să alocăm o sumă imensă, 1,5 miliarde de euro pentru reîmpăduriri. Ambiția noastră este să ajungem la 40% teren național împădurit”, a afirmat șeful statului, la Dăbuleni.

ADVERTISEMENT