Life

Cât costă iPhone 12 Max, Pro și Mini, noile telefoane de la Apple

13.10.2020 | 22:39
Cat costa iPhone 12 Max Pro si Mini noile telefoane de la Apple
ADVERTISEMENT

iPhone 12 este, probabil, cel mai așteptat smartphone al anului 2020. Apple are vânzări record și, spre deosebire de anul trecut, când a lansat trei telefoane, a ales să lanseze patru noi telefoane în același timp.

Contextul pandemic a dat puțin planurile peste cap și in industria tehnologiei, de vreme ce noul iPhone apare mai târziu cu o lună față de cum am fost obișnuiți.

ADVERTISEMENT

Marți, de la ora 20:00, a avut loc cel mai mare eveniment Apple din acest an: lansarea Apple iPhone 12. Dacă prețul telefoanelor este deja cunoscut în Statele Unite, iată prețurile estimative din România ale noilor smartphone-uri.

Preț iPhone 12 Mini în România

Compania americană a anunțat lansarea a patru telefoane, cu dimensiuni și performanțe diferite. iPhone 12 Mini este cel mai mic, subțire și ușor telefon 5G din lume, având un ecran de doar 5,4 inch.

ADVERTISEMENT

Astfel, Apple reușește să aducă pe piață un nou smartphone extrem de compact, care sigur va fi dorit de cei care nu mai doresc smartphone-uri cu ecran imens.

Noul iPhone 12 Mini va avea un preț de 699 de dolari. Prețul este pentru varianta cu 64 GB de stocare.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, iPhone 12 vine cu un ecran de 6,1 inci. Procesorul A14 Bionic este prezent pe toate cele patru telefoane.

Dacă vrei un astfel de telefon, va trebui să plătești 799 de dolari pentru cea mai simplă variantă, cu 64 GB de stocare.

ADVERTISEMENT

Cât costă iPhone 12 Max și Pro în România

Gama Pro va avea senzor LiDAR, care aduce o precizie mai bună și un timp de fotografie mai scurt în scenele cu lumină redusă, în Night Mode, iar iPhone 12 Pro dispune de prima cameră de smartphone din lume capabilă să filmeze în Dolby Vision HDR, la 4K și 60fps.

Realizat din sticlă și oțel inoxidabil, iPhone 12 Pro vine în trei variante de culori: auriu, argintiu, albastru şi graphite. Are sticlă de tip Ceramic Shield pe față, rezistență IP 68 care asigură că telefonul poate fi scufundat până la 6 metri și un ecran de 6,1 inci.

Modelul iPhone 12 Pro va debuta cu prețul de 999 de dolari. În acest caz, varianta minimă de spațiu de stocare este de 128 GB, iar cea maximă, de 512 GB.

Cu siguranță cel mai dorit telefon este iPhone 12 Pro Max, având un ecran de 6,7 inci, Super Retina XDR, cu aproape 3,5 milioane de pixeli.

În cazul acestui telefon, prețurile încep de la 1.099 de dolari, tot pentru varianta cu 128 GB de stocare.

ADVERTISEMENT
Tags: