Life

Cât costă meniul de nuntă de la McDonald’s. Ce feluri de mâncare va conține

Cât costă meniul de nuntă de la McDonald's. Ce feluri de mâncare conține acesta pentru cei care vor să-l aibă la acest eveniment important.
05.07.2023 | 23:07
Cat costa meniul de nunta de la McDonalds Ce feluri de mancare va contine
Cât costă meniul de nuntă de la McDonald's. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cât costă meniul de nuntă de la McDonald`s. Ce feluri de mâncare conține acesta, de fapt, și ce preț are.

Cât costă meniul de nuntă de la McDonald’s

Pentru iubitorii de McDonald’s vine o veste bună la care poate nici nu se așteaptau. Compania a decis să ofere servicii de catering pentru nunți!

ADVERTISEMENT

Acest serviciu este disponibil deocamdată doar în Indonezia. Dar dacă se dovedește a fi un succes, atunci cu siguranță McDonald’s va lua în considerare și posibilitatea de a-l extinde în alte țări.

Tot ce trebuie să faci este să vorbeși cu cei de la McDonald’s și aceștia îți vor oferi meniuri pentru fiecare invitat. Prețul nu este prea mic, dar este ieftin în comparație cu alte feluri de mâncare pe care le-ai putea avea.

ADVERTISEMENT

Prețul de pornire pentru ca McDonald’s să se ocupe de cateringul de la nunta ta este de 216 euro. Achiziția minimă este de 200 de produse.

Un meniu include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets. Sau, pentru cei care vor această variantă, ei mai pot să cumpere și 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets. Comanda minină de 200 de bucăți nu vine singură, ci cu un slogan: „Make wedding moments unforgettable”.

ADVERTISEMENT

„Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți într-un magazin McDonald’s, ci doar pentru mâncare, cum ar fi cateringul, cu prețuri începând de la 185 de lire sterline (216 euro), cu o achiziție minimă de 200 de produse”, a spus ea.

De asemenea, tot la McDonald’s mai există și opțiunea de a avea standuri de mâncare la nuntă. Desigur, acestea sunt la un cost suplimentar.

ADVERTISEMENT

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare la un cost suplimentar”, a declarat Rizki Haryadi, de la McDonald’s Indonezia, conform TheSun.

În alte țări, mirii care iubesc McDonald’s pot face chiar mai mult de atât. Ei chiar se pot căsători la o locație a unui restaurant McDonald’s! Spre exemplu, acest lucru este posibil în Hong Kong.

ADVERTISEMENT