Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cât costă?”. Mihai Rotaru a dezvăluit cum a ajuns în Bănie noua perlă a Universității Craiova. Video exclusiv

Mihai Rotaru a dezvăluit cum a ajuns la Universitatea Craiova noua „bijuterie” din Bănie. Finanțatorul oltenilor a mărturisit cât a plătit pentru puștiul-minune.
24.05.2023 | 10:57
Cat costa Mihai Rotaru a dezvaluit cum a ajuns in Banie noua perla a Universitatii Craiova Video exclusiv
Mihai Rotaru a dezvăluit cum a ajuns Juraj Badelj la Universitatea Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are postul de fundaș central asigurat după ce l-a transferat în perioada de mercato din iarnă pe Juraj Badelj. Noua „perlă” a oltenilor are doar 19 ani și a fost titular în ultimele trei partide din play-off, cu CFR Cluj, Farul Constanța și Rapid. Mihai Rotaru a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum a ajuns tânărul fotbalist croat în România.

Mihai Rotaru, cuvinte de laudă la adresa lui Juraj Badelj: „Un jucător cu potențial imens”

Juraj Badelj a ajuns sub comanda lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova în perioada de mercato din iarnă când a fost transferat de olteni la pachet cu Karlo Tomasec, un alt fundaș croat în vârstă de numai 19 ani. Totuși, cel care s-a integrat rapid în lotul lui „Geană” a fost Juraj Badelj.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist croat a debutat pentru olteni în victoria cu FC Argeș, scor 1-0 la începutul lunii martie. A avut evoluții apreciate, se arată a fi un jucător de mare perspectivă, însă conducerea clubului nu se gândește la o vânzare a acestuia în viitorul apropiat. „Vă dau răspunsul pe care îl dau tuturor care întreabă fie că sunt cluburi sau agenți. Noi nu suntem la piață. Nu avem prețuri la tarabă, un leu kilogramul de roșii sau doi lei castravetele.

Este un jucător cu un potențial nu mare, ci imens. E fundaș, dar e fundaș de picior stâng. Vedeți că cei doi din naționala Croației care sunt cu doi ani mai mare decât el valorează 150 de milioane de euro împreună, dar nu despre asta vorbim”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a dezvăluit cum a ajuns Juraj Badelj la Universitatea Craiova: „A fost cinci-șase zile în Croația”

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a plătit aproximativ 200.000 de euro pentru Juraj Badelj, iar tânărul fundaș croat a semnat un contract pe cinci ani cu formația din Bănie. Finanțatorul „alb-albaștrilor” a mărturisit că meritele transferului lui Badelj la Craiova îi aparțin lui Mitică Barbu, coordonatorul tehnic al Centrului de Copii și Juniori.

„Este un jucător cu calități, este un jucător tânăr care încă are 19 ani și e stângaci. Așa cum am adus și alți jucători. Prin diverse informații, culegem informații. Mitică Barbu, coordonatorului din punct de vedere tehnic al Centrului nostru de Copii și Juniori, a fost cinci-șase zile în Croația.

ADVERTISEMENT

De la 16-19 ani a văzut acolo foarte multe meciuri oficiale, le-a văzut Mitică. A venit de-acolo efectiv impresionat de ceea ce a văzut. Noi când scoatem câte un jucător și spunem că este Mbappe, Messi sau Neymar, ăia mai au 3-4 care sunt peste el.

Credeți-mă că suntem mult, mult în spate. Am dat undeva la 200.000 de euro pe cinci ani”, a dezvăluit Mihai Rotaru, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Născut în Croația, la Zagreb, Badelj este cotat la 100.000 de euro de Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

În tricoul oltenilor, fundașul croat a bifat șase apariții de la venirea sa în iarnă. După meciul de debut al lui Badelj de la Pitești, Sorin Cârțu a fost extrem de încântat. Președintele oltenilor a fost impresionat de evoluția lui Juraj Badelj și a recunoscut că fotbalistul croat reprezintă o alternativă pentru viitorul clubului din Bănie.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT