Sporturi

Cât costă încălțămintea norocoasă oferită Simonei Halep de către Nike

16.02.2019 | 15:28
Cat costa incaltamintea norocoasa oferita Simonei Halep de catre Nike
Cât costă încălțămintea Nike pe care o poartă Simona Halep

Simona Halep nu se mai desparte de noile încălțări de la Nike primite înainte de Australian Open. Sportiva din Constanța a purtat echipamentul primit de la sponsor atât în duelul de Fed Cup cu Cehia, cât și în turneul de la Doha, acolo unde a ajuns până în finala pe care o va disputa sâmbătă împotriva Elisei Mertens.

Halep a primit o pereche personalizată de Nike Air Zoom Vapor X, cu marca înregistrată „Halepeno” și cu mai multe nuanțe de verde și galben. De asemenea, pe limbă era un ardei iute („Jalepeno”) pe care este scris numele sportivei românce. Asta în timp ce pe interiorul limbii pantofului tronează drapelul României. Simona Halep s-a arătat extrem de încântată de noua sa pereche de pantofi sport, cu care a publicat mai multe imagini pe instagram.

Încălțămintea Nike cu care a jucat Simona Halep în acest an

Cât costă Nike Air Zoom Vapor X pe care îi poartă Simona Halep

Încălțămintea personalizată pe care o poartă Simona Halep încă nu se găsește în magazine. În schimb, cealaltă pereche pe care o va încălța Halep în această perioadă, respectiv modelul Nike Air Zoom Vapor X pe culoarea fuchsia, se află în magazine. Acest model de pantof costă peste 650 de lei.

Cât costă încălțămintea Nike pe care o poartă Simona Halep
Cât costă încălțămintea Nike pe care o poartă Simona Halep

Simona Halep a încetat colaborarea cu producătorul german Adidas la sfârșitul lui 2017, după ce n-au ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii. Românca a jucat fără un producător pe îmbrăcăminte la turneul de la Australian Open 2018, acolo unde Simona a ajuns până în finală, pierdută însă în fața Carolinei Wozniacki. După turneul de la Antipozi, Halep a semnat un contract cu Nike, în valoare de 1,7 milioane de dolari pe an, potrivit tennisworld.