Life

Cât costă noua mașină a lui Mihai Bendeac. Actorul e bucuros de achiziție: „Pur și simplu, mă simt mult mai fericit”

Mihai Bendeac și-a schimbat mașina! Actorul a postat pe contul său de Instagram câteva imagini cu noua sa achiziție, un model al aceleiași mărci pe care o avea și înainte.
08.07.2022 | 12:09
Cat costa noua masina a lui Mihai Bendeac Actorul e bucuros de achizitie Pur si simplu ma simt mult mai fericit
Mihai Bendeac și-a achiziționat o mașină nouă (foto mic). Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a renunțat la vechiul Land Rover pentru un alt model. Actorul a vorbit despre cât de grea a fost despărțirea de vechiul autovehicul, pe care l-a comparat cu o soție!

Mihai Bendeac și luat mașină nouă. Cât a dat pe ea

Juratul de la iUmor și-a achiziționat un Land Rover Discovery 4, o mașină cu 256 de cai putere și o capacitate cilindrică de 2.993 cm3.

ADVERTISEMENT

Bendeac ar fi scos din buzunar nu mai mult de 15.000 de euro, preț cu care poate fi cumpărat acest model de Land Rover la ora actuală. Mai precis, pentru această mașină a dat în jur de  74.000 de lei.

Suma poate fi și mai mică, asta dacă mașina are nevoie de întrețineri suplimentare.

„Am vândut Land Rover-ul pe care l-am avut timp de 10 ani. Am plâns, am bocit, mă rog. Mi-am cumpărat altă mașină. Știu, pare o tâmpenie, că e vorba despre o mașină, dar pur și simplu mă simt mult mai fericit. Mă simt mult mai bine în acest model de mașină. 

ADVERTISEMENT

În momentul în care intram în mașina pe care mi-o cumpărasem aveam senzația că îmi trădez nevasta cu o amantă mai tânără și mai tunată”, a povestit Mihai Bendeac pe Instastory, filmându-se din interiorul noului său Rover.

Bendeac a postat imagini cu noua sa ”iubire”: tot un Land Rover. Foto: Instagram

Fostul său model a ajuns la un constănțean

Bendeac a aflat și unde a ajuns vechea sa mașină. „Un vecin al tatălui meu a făcut această poză acum două zile. Land Rover-ul meu vechi, acum în proprietatea unui constănțean”, a scris umoristul.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Bendeac face switch-uri cu mașinile. În 2020, juratul de la iUmor renunțase la clasicul lui L. R. Discovery, cumpărat în anul 2006, și a trecut la un model de 29.000 de euro.

Mașina lui a creat ceva vâlvă atunci, și, deși spunea că vrea să o folosească cel puțin 10 ani, acesta a renunțat în doar doi la ea. Imediat după ce își cumpărase în 2020 un alt model, a simțit nevoia să schimbe ceva la mașină.

ADVERTISEMENT

Jantele erau schimbate cu unele de 19 inch Flow Form. Mașina a fost, de asemenea, colantată cu o nuanță diferită față de cea originală. Rămâne de văzut dacă va face modificări și la noul Discovery și cât va sta în garaj noua piesă pe patru roți a actorului.

Mihai Bendeac reprezintă una din figurile principale ale Antenei 1. Comediantul s-a făcut remarcat cu emisiunile sale de divertisment, printre care cea mai celebră a fost „În puii mei”. De ani buni face echipă la masa juraților cu Delia Matache, artistă care îi este și foarte bună prietenă, și Cheloo în cadrul emisiunii iUmor.

 

 

ADVERTISEMENT