Life

Cât costă o garsonieră din Cluj-Napoca, cu aragazul lângă cadă. Prețul este uriaș: “Sper că e o glumă”

Cu cât se închiriază o garsonieră din Cluj-Napoca, care are aragazul lângă cadă. Proprietarul cere un preț uriaș pentru locuință.
10.02.2023 | 00:30
Cat costa o garsoniera din ClujNapoca cu aragazul langa cada Pretul este urias Sper ca e o gluma
Cu cât se închiriază o garsonieră Cluj-Napoca, cu aragazul lângă cadă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O garsonieră din Cluj-Napoca, cu aragazul lângă cadă, are un preț uriaș. Anunțul a devenit viral pe rețelele sociale, iar internauții nu s-au abținut de la comentarii. Iată ce au scris utilizatorii după ce au văzut anunțul!

O garsonieră din Cluj-Napoca are aragazul lângă cadă, iar proprietarul o închiriază cu un preț uriaș

Anul trecut, internauții s-au amuzat pe seama garsonierei de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, iar de atunci proprietarii și-au scos și ei locuințele la închiriere, însă condițiile oferite, în comparație cu prețurile, lasă de dorit.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, un proprietar din Cluj-Napoca a scos la închiriere o garsonieră care a devenit virală în mediul online, iar internauții au lăsat numeroase comentarii. În locuința respectivă, aragazul se află lângă cadă, detaliu care a stârnit amuzamentul utilizatorilor de pe rețelele sociale.

Prețurile la imobiliare au crescut considerabil și în Cluj-Napoca, acolo unde oricum locuințele costau destul de mult și înainte. Garsoniera cu cada lângă aragaz are un preț uriaș, de 2.500 de lei pe lună, adică mai bine de 500 de euro, potrivit Știri de Cluj.

ADVERTISEMENT

În anunțul de închiriere, proprietarul a specificat faptul că viitorul chiriaș va putea găti și face baie, în același timp. Așa cum era de așteptat, oamenii au luat cu asalt secțiunea de comentarii de pe Facebook și au lăsat mesaje care mai de care mai amuzante.

Cum au reacționat oamenii după ce au văzut anunțul de închiriere

Anunțul cu pricina a fost postat pe un grup de Facebook destinat proprietarilor care închiriază sau care caută chirii în Cluj-Napoca. Membrii grupului nu au ezitat să lase tot felul de mesaje.

ADVERTISEMENT

“Poate nu ți-ai dat seama. dar e 2 în 1. Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Daca mănânci o zamă de fasole gătită îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera ??!!”, a scris cineva.

“Exact ăsta e exemplul perfect de ce oferă unii proprietari şi ce preț se așteaptă good one! Aş vrea să agăţ șifonierul pe peretele gol cred că intră perfect.”

ADVERTISEMENT

“Mai merge o perdeluţă la dulapul de sub plită şi o daţi cu 600.”, “Vreau să cred că e o glumă. Nu neapărat amuzantă, dar sper că e o glumă”, sunt alte comentarii care au apărut la postare.

ADVERTISEMENT