Life

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică în această vară. Prețurile nu sunt pentru oricine

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică în această vară. Prețurile sunt uriașe, dar și condițiile pe măsură.
11.06.2024 | 23:14
Cat costa o noapte de cazare la hotelul Andreei Banica in aceasta vara Preturile nu sunt pentru oricine
Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, dețin un hotel în Eforie Nord. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă, în 2024, o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică? Prețurile sunt destul de mari în timpul sezonului. Turiștii se pot bucura, însă, de condiții foarte bune.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică în această vară. Prețurile sunt uriașe

Andreea Bănică și partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, dețin un hotel pe litoral, în Eforie Nord, iar afacerea a mers foarte bine anul trecut. Cei doi se așteaptă să aibă un număr mare de turiști și în 2024.

ADVERTISEMENT

Construcția hotelului a început în anul 2021, iar în vara anului 2023 a fost deschis. Oaspeții care se cazează aici se bucură de tot confortul, deoarece camerele dispun de climatizare, dar și de o chicinetă utilată complet.

Fiecare cameră are un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu duș, precum și uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Mai există, de asemenea, un frigider, un cuptor, o cafetieră, un cuptor cu microunde și un ibric electric.

ADVERTISEMENT

“Cazările merg foarte bine. Noi avem și contracte cu niște agenții puternice. Din punctul meu de vedere, sezonul este foarte bun. Momentan, hotelul nu este foarte ocupat, dar din luna iulie va fi full.

Și anul trecut a mers extraordinar de bine. Hotelul este într-o poziție bună, este nou, lumea își dorește să vină, dar nu pot fi eu un reper pentru ceilalți operatori turistici.

ADVERTISEMENT

Nu pot avea o părere despre sezon la modul general, dar pot avea o părere despre sezon în privința noastră”, a declarat soțul Andreei Bănică pentru playtech.ro.

Lucian Mitrea a mai spus că el și Andreea Bănică stau destul de mult la mare. Atunci când artista mai are concerte, el rămâne cu copiii și petrec timp pe litoral.

ADVERTISEMENT

Cât despre prețul unei nopți de cazare, soțul cântăreței a spus că acest lucru depinde de sezon, dar se poate ajunge și la 1.500 de lei pentru o singură noapte.

“Prețul se poate ridica și la 1.500 de lei pe noapte, dar asta este în funcție de sezon”, a mai spus Lucian Mitrea pentru sursa citată.

În luna august, prețul pentru două nopți de cazare este unul uriaș. În această perioadă, turiștii trebuie să scoată din buzunar 689 de euro.

Andreea Bănică și soțul ei au mobilier făcut pe comandă la hotel

Mobilierul din hotel a fost realizat pe comandă. Anul trecut, Andreea Bănică le-a arătat și fanilor cum arată unele dintre camerele de hotel. Paturile sunt mari, de culoare deschisă, având noptiere pe ambele părți.

Camerele mai sunt decorate cu tablouri, asortate perfect cu restul mobilierului. Pentru a decora cât mai frumos camerele, Andreea Bănică a apelat la ajutorul specialiștilor în domeniu.

ADVERTISEMENT