Life

Cât costă o noapte de cazare la hotelul din Vama Veche pe care îl au Adela Popescu, Gina Pistol și Irina Fodor. Prețul e unul complet neașteptat

Cât costă o noapte de cazare la hotelul din Vama Veche pe care îl au Adela Popescu, Gina Pistol și Irina Fodor? Prețurile sunt unele complet neașteptate.
26.06.2024 | 11:40
Cat costa o noapte de cazare la hotelul din Vama Veche pe care il au Adela Popescu Gina Pistol si Irina Fodor Pretul e unul complet neasteptat
Cât costă o noapte de cazare la hotelul din Vama Veche pe care îl au Adela Popescu, Gina Pistol și Irina Fodor. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare la hotelul din Vama Veche pe care îl au Adela Popescu, Gina Pistol și Irina Fodor? Cele trei vedete alături de soții lor, dar și alte două familii apropiate, au făcut o investiție masivă.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul din Vama Veche pe care îl au Adela Popescu, Gina Pistol și Irina Fodor

Un proiect de suflet a luat naștere la Vama Veche. Este vorba despre un hotel deschis în stațiunea Vama Veche, aflat la doar 400 de metri de plajă. Cât costă cazarea aici și ce pot face oaspeții?

ADVERTISEMENT

Hotelul din Vama Veche pe care îl au Adela Popescu, Gina Pistol și Irina Fodor alături de soții lor a ieșit ca la carte. De altfel chiar Adela Popescu a dezvăluit că totul este așa cum și-a imaginat încă de la început.

„Nu ne vine să credem că proiectul de suflet comun al găștii noastre e gata. Și nu doar că e gata, dar este exact cum ni l-am închipuit. Până ne vom reuni toți să petrecem cum se cuvine, am reușit doar câțiva să ne bucurăm de piscina “ca în Bali, mamă” ! :)”, a notat Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare la hotelul din Vama Veche, deschis de Adela Popescu, Gina Pistol, Irina Fodor și soții lor? Cine vrea să se cazeze în perioada 15-18 iulie are de scos o sumă consistentă de bani.

Cazarea din luna august, cea mai costisitoare

Mai exact, prețul este de 750 de lei pentru o singură noapte în această perioadă. De cealaltă parte, la finalul lunii iunie prețul este ceva mai mic și anume 650 de lei. În luna august prețurile sunt și mai mari.

ADVERTISEMENT

Astfel o singură noapte în ultima lună de vară ajunge să coste și 950 de lei. De cealaltă parte, în luna septembrie prețurile sunt ceva mai mici, mai exact între 600 și 700 de lei.

Cine vrea să stea în weekend, deci, are de plătit pentru trei nopți de cazare 3.200 de lei. Pe de altă parte, micul dejun este inclus, după cum se arată pe site-ul hotelului. Merită locația banii?

ADVERTISEMENT

Fiecare cameră are terasă și zona este una liniștită. De asemenea, camerele au aer condiționat, minibar, uscător de păr, dar și alte accesorii de care oricine are nevoie. Parcarea e gratuită, iar hotelul are și o piscină exterioară.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”