Sport

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gigi Becali la mare și cum arată proprietatea pentru care i-a plătit 6,8 milioane de euro lui Ioan Niculae. Foto

Gigi Becali și-a inaugurat hotelul de lux din stațiunea Venus, iar clienții vor trebui să scoată din buzunar bani buni pentru a se caza la stabilimentul finanțatorului de la FCSB.
18.06.2022 | 14:13
Gigi Becali și-a inaugurat hotelul de lux din stațiunea Venus, iar clienții vor trebui să scoată din buzunar bani buni pentru a se caza la stabilimentul finanțatorului de la FCSB. Sursă foto: booking.com
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri anunța anul trecut că a decis să achiziționeze hotelul Inter, care se afla în proprietatea firmei Interagro, deținută de Ioan Niculae, și care fusese scos la licitație în 2019, pentru suma de 6,8 milioane de euro.

Gigi Becali și-a inaugurat hotelul de la mare

La mai bine de 6 luni de la finalizarea tranzacției, Gigi Becali și-a inaugurat hotelul de 5 stele din stațiunea Venus, aflat pe una dintre cele mai frumoase plaje de pe Litoral, și a primit deja primii clienți.

ADVERTISEMENT

Becali Hotels Venus este administrat de Teodora Becali și soțul acesteia Mihai Mincu și dispune de 70 de camere duble, dintre care 54 sunt clasificate la 5 stele, iar celelalte la patru stele. De asemenea, există și zece camere de tip family și 12 apartamente.

O cameră dublă costă 680 de lei pe noapte în luna iunie, iar un pentru un apartament clienții vor plăti 1.400. În lunile iulie și august, în plin sezon estival, prețurile cresc. O cameră de două persoane va fi între 800 și 900 de lei pe noapte, iar un apartament va ajunge la 2.200 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT

Becali, dispus să-i vândă înapoi hotelul lui Ioan Niculae

Patronul de la FCSB susținea anul trecut că afacerea a fost încheiată cu gândul la familia sa, dar și cu gândul de a face o faptă bună. În acest mod, Ioan Niculae nu pierde afacerea, omul de afaceri fiind acum în închisoare.

”L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, spunea Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a discutat în prealabil cu omul de afaceri aflat în spatele gratiilor, latifundiarul din Pipera a răspuns negativ. În plus, este dispus să îi vândă afacerea înapoi lui Ioan Niculae dacă își dorește asta.

”Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata”, a mai adăugat Becali

ADVERTISEMENT

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu şi bun prieten cu Gigi Becali, a ajuns în spatele gratiilor în februarie, după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare, pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, în dosarul Interagro. Omul de afaceri are șanse mari să fie eliberat condiționat, după doar 9 luni petrecute în închisoare.

Nu exclude o extindere în domeniul hotelier

În schimb, ginerele lui Gigi Becali, Mihai Mincu, spunea la începutul lunii mai că dacă totul va decurge bine cu acest hotel nu exclude ca în viitor să extindă afacerile în acest domeniu.

”Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior.

Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens.

S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului”, afirma Mihai Mincu, pentru profit.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: