Life

Cât costă o noapte de cazare la locuința de vară a Reginei Elisabeta, din Norfolk. Suma este destul de mare

Cât costă o noapte de cazare la locuința de vară a Reginei Elisabeta a II-a, situată în Norfolk. Suma este una destul de mare.
14.09.2022 | 14:32
Cat costa o noapte de cazare la locuinta de vara a Reginei Elisabeta din Norfolk Suma este destul de mare
Cât costă o noapte de cazare la locuința de vară a Reginei Elisabeta. Sursa foto: Airbnb, hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare la locuința de vară a Reginei Elisabeta a II-a, situată în Norfolk. Cei care își doresc să stea aici trebuie să scoată din buzunare o sumă destul de mare.

Locuința de vară a Reginei Elisabeta

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a întristat o lume întreagă, iar milioane de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu suveranei în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Suverana obișnuia să se relaxeze în locuința sa de vară situată pe moșia regală din Norfolk, Sandringham.

Cei care vor să petreacă o noapte într-unul din locurile în care Regina Elisabeta a II-a și membrii familiei regale obișnuiau să-și petreacă vacanțele o pot face contra unei sume de bani.

ADVERTISEMENT

Familia Regală a intrat în posesia reședinței în 1862. Aceasta i-a fost făcută cadou Prințului Albert, viitorul Rege Edward al VII-lea.

Reședința era destinată în trecut exclusiv reginei și membrilor familiei, fiind înconjurată de peisaje care îți taie respirația.

ADVERTISEMENT

De altfel, conacul Sandringham este evaluat la 50 de milioane de lire sterline, potrivit unei estimări Sunday Times.

Regina Elisabeta obișnuia să-și petreacă Crăciunul la Sandringham, împreună cu alți membri ai familiei. În ultimii doi ani, suverana a rămas la Castelul Windsor de sărbători, în contextul pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT

După decesul Reginei Elisabeta au intervenit unele schimbări în administrarea reședinței din Sandringham.

Anunțul privind închirierea locuinței a fost postat pe un site de profil. Astfel, reședința cunoscută drept “Garden House” a fost construită în stilul englezesc tradițional.

Locuința este dată spre închiriere în regim hotelier pentru cei care își doresc să vadă cum arată interiorul casei în care Familia Regală își petrecea vacanțele în trecut.

Reședința Sandringham
Reședința Sandringham a Reginei Elisabeta a II-a. Sursa foto: Airbnb/ dirt.com

Casa dispune de două băi, o sufragerie, patru dormitoare și poate fi închiriată de maximum opt persoane în același timp, care pot petrece noaptea acolo.

Cei care vor să închirieze reședința regală din Sandringham trebuie să scoată din buzunar în jur de 400 de euro pe noapte, notează wowbiz.ro. Este de menționat că locuința se închiriază pentru cel puțin trei nopți.

Prețul este calculat în funcție de importanța din punct de vedere istoric a locuinței.

Conacul Sandringham este doar una dintre proprietățile Familiei Regale Britanice. Printre acestea se numără și Castelul Balmoral, acolo unde regina s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT