Life

Cât costă o noapte de cazare la Mamaia în luna iunie 2023. Reduceri de 70% în programul Litoralul pentru Toţi

Cât costă o noapte de cazare la Mamaia în luna iunie 2023. Sunt reduceri substanțiale datorită programului Litoralul pentru toți, care va începe peste câteva zile.
19.05.2023 | 15:29
Cat costa o noapte de cazare la Mamaia in luna iunie 2023 Reduceri de 70 in programul Litoralul pentru Toti
Cât costă o noapte de cazare la Mamaia. Foto: plajă din Mamaia / eximtur
ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare la Mamaia în iunie 2023. În cadrul programului Litoralul pentru toți sunt reduceri semnificative, care pot ajunge chiar și până la 70%.

Cât costă o noapte de cazare la Mamaia. Atât trebuie să plătești în iunie

Cei care așteaptă cu nerăbdare programul Litoralul pentru toți pentru a se bucura de o vacanță la mare primesc vești bune.

ADVERTISEMENT

Sunt reduceri substanțiale în acest an, de pe 22 mai și până pe 18 iunie. Este vorba mai precis de reduceri de până la 70% cu multe oferte de cazare.

Spre exemplu, o noapte de cazare la Mamaia este de la 100 de lei de persoană. Este vorba despre o cazare la un hotel de trei stele într-o cameră dublă.

ADVERTISEMENT

Un lucru foarte important de precizat este că turiștii pot să facă rezervări chiar din acest moment chiar dacă programul va începe abia peste câteva zile.

Cele mai multe dintre hoteluri vor fi deschise de la finalul lunii mai, astfel că există o perioadă destul de lungă până pe 18 iunie în care românii pot profita de prețurile mici și să meargă la mare.

ADVERTISEMENT

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon. Pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, dar turiştii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, potrivit observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Sunt disponibile și pachete all inclusive la mare

Pentru persoanele care sunt dornice de a avea un pachet all inclusive atunci când merg în vacanță la mare, în stațiunea Jupiter sunt oferite o mulțime. O noapte de cazare începe de la 200 de lei pe noapte. Dar prețurile încep să crească pe măsură ce înaintăm spre vară.

Spre exemplu, în ofertele de pe site-urile de specialitate cazarea pentru la începutul lunii iunie poate începe de la circa 130 de euro pentru o cameră dublă cu mic dejun inclus.

La finalul lunii iulie, o noapte de cazare la Mamaia în același hotel este mult mai scumpă. Aceasta ajunge să fie peste 250 de euro și micul dejun nu mai este inclus, tot pentru trei zile.

Hotelurile care sunt foarte aproape de plajă pot ajunge la prețuri extrem de mari. Spre exemplu, o cazare ce oferă o cameră la 50 m de plajă cu mic dejun inclus costă 540 de euro în luna iulie la Mamaia.

ADVERTISEMENT