Life

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel. În ce județ este situată

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel și în ce județ este situată? Cântăreața a cumpărat-o în 2015 și a renovat-o cu fonduri europene.
22.06.2022 | 20:36
Cat costa o noapte de cazare la pensiunea Monicai Anghel In ce judet este situata
Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Anghel deține un conac în județul Argeș, acolo unde obișnuiește să-și petreacă vacanțele, împreună cu opt ani, dar cât costă o noapte de cazare la pensiunea deținută de artistă?

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel

Cântăreața a achiziționat clădirea în urmă cu șapte ani, aceasta fiind anterior deținută de un producător de cherestea şi mobilier din Câmpulung Muscel.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Monica Anghel a restaurat conacul aflat în comuna Berevoești, județul Argeș, cu fonduri europene. Pensiunea a fost complet renovată și primește turiști din toate colțurile țării.

Pensiunea actriței din serialul „Strada Speranței”, de la Kanal D, este situată la 5 km de satul Gămăceşti și are ieșire la râul Bratia. Conacul deținut de Monica Anghel dispune 8 camere duble, fiecare având baie proprie, TV, radio și internet.

ADVERTISEMENT

Cei care sunt dornici să petreacă un sejur de șase nopți la pensiunea vedetei trebuie să știe că sunt nevoiți să achite suma de 1.500 de lei. Prețul cazării este pentru o familie cu un copil, iar micul dejun este inclus în preț. O noapte de cazare costă 280 de lei, notează viva.ro.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş.

ADVERTISEMENT

Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba. (…)

Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei.”, a povestit Monica Anghel cu ceva timp în urmă, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Vedeta a renovat pensiunea cu fonduri nerambursabile pentru turism. Mai mult, cântăreața a primit 50% din investiția de modernizare a fostului han, bani europeni.

„Este o zonă de vis, acolo băiețelul meu se bucurăa de frumsețea naturii. Fiul meu, în vârstă de 10 ani, se bucură de toți gușterii. A muls și capra pentru prima dată.

De sărbători am fost acolo, am stat trei săptămâni, pentru ca Aviv a fost cu școala online. Eu cred ca așa trebuie sa crească toți copiii.”, a povestit Monica Anghel la Vorbește lumea, acum ceva timp.

ADVERTISEMENT