Life

Cât costă o noapte la clinica de psihiatrie unde s-a internat Ana Morodan. Locația e una aparte

Ana Morodan a luat decizia de a se interna la o clinică de psihiatrie. Se pare însă că vedeta a fost atentă la detalii, dar și la prețuri.
04.05.2023 | 17:43
Cat costa o noapte la clinica de psihiatrie unde sa internat Ana Morodan Locatia e una aparte
Cât costă o noapte la clinica de psihiatrie unde s-a internat Ana Morodan. Sursă foto: Instagram, doctor-psi.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Morodan traversează o perioadă extrem de dificilă. După ce s-a ales cu mai multe dosare penale, aceasta a trecut prin numeroase schimbări. Cea mai recentă a fost chiar internarea la o clinică de psihiatrie.

La ce clinică de psihiatrie s-a internat Ana Morodan

Ana Morodan a anunțat public decizia de a se interna la o clinică de psihiatrie. Deși vedeta trebuia să se prezinte pentru controlul judiciar la Poliția Voluntari, aceasta a primit derogare de la procuror pentru a se putea interna la psihiatrie.

ADVERTISEMENT

Acolo, vedeta urmează să își trateze dependența de alcool, dar și de medicamente. Să nu uităm că anterior, Ana Morodan, le-a recomandat fanilor ei să nu îi urmeze exemplul și să nu se lase seduși de celebritate.

În același timp, ea a ținut să își ceară scuze public pentru dezamăgirea pe care a produs-o. Pe de altă parte, ea se bucură că nu a făcut mult rău și speră să se vindece odată cu decizia pe care a luat-o.

ADVERTISEMENT

Și totuși la ce clinică privată de psihiatrie s-a internat Ana Morodan? Cancan.ro scrie vedeta a optat pentru Centrul Medical „Laura Cătană”, care se află în localitatea Pianu de Jos din județul Alba. Aici, aceasta se bucură de servicii profesioniste destinate problemelor ei.

Cât costă o noapte de cazare la clinica privată

Cât costă o singură noapte de cazare în această unitate medicală? O cameră single ajunge la 540 de lei pe zi. Cât despre serviciile oferite de centrul medical, acesta tratează afecțiuni psihice, printre care și dependența de alcool și de substanțe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe site-ul oficial vedem păreri ale medicilor, dar și ale psihologilor. Specialiștii le promit pacienților că nu vor regreta ajutorul cerut și că după perioada petrecută în clinică ajung să se simtă mult mai bine.

”Fiecare minut petrecut în ajutarea voastră să ieșiți la liman va fi o mare bucurie pentru noi. Noi îți întindem o mână pentru a ieși din singurătatea și disperarea pe care o trăiești, în mlaștina amară de autocompătimire. Alcoolul îți este stăpân. Ce întuneric e înainte de ivirea zorilor!”, se mai precizează pe site-ul spitalului.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește aspectul camerelor, aceste arată cât se poate de bine. Într-o cameră single există un pat destul de generos, dar și alte piese de mobilier. De asemenea, observăm o cameră cât se poate de mare, dar și condiții extrem de bune. Amintim că anterior acestei decizii, Ana Morodan le povestea fanilor săi că are nevoie de timp pentru a-și putea reveni după întreaga întâmplare din trafic. 

ADVERTISEMENT