Crăciunul și Revelionul sunt tot mai aproape, iar pregătirile pentru masa de sărbători sunt în toi. Dacă sunt gospodine care se închid în bucătărie în această perioadă, există și femei care nu au timp să prepare sarmale, piftie și salată de boeuf.
Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar preparatele tradiționale sunt nelipsite de pe mesele românilor. Pe lângă sarmale, friptură și salată de boeuf, piftia este de departe preferata mesenilor.
Ei bine, chef Cătălin Scărlătescu vine în ajutorul gospodinelor care nu beneficiază de timp pentru prepararea bunătăților de sărbători. Restaurantul pe care acesta îl deține, pune la dispoziție o varietate de feluri de mâncare tradițională, dar și chec, tort sau nelipsitul cozonac.
Bucatele sunt delicioase, dar nici prețul nu este de neglijat. Juratul de MasterChef știe să își aprecieze munca, astfel că 500 gr de piftie de porc costă 55 de lei, în timp ce pentru un kilogram trebuie să scoți din buzunar 94 de lei.
„Ce ar fi sărbătorile fără aroma preparatelor tradiționale? Pregătite artizanal, din ingrediente proaspete, 100% naturale, gata de livrare în ziua aleasă de tine.
Bucură-te de gustul autentic al Crăciunului cu preparate delicioase by Chef Cătălin Scărlătescu. Piftia de porc este un aperitiv rece pe care îl găsim negreșit pe masa de Crăciun a romanilor.
Atent alese, bucățile de carne proaspătă sunt fierte cel puțin 4 ore, la foc mic, în oale speciale și condimentate apoi cu usturoi și foi de dafin pentru a păstra gustul tradițional.”, este mesajul postat pe site-ul restaurantului lui Cătălin Scărlătescu.
Nici cozonacul nu poate lipsi de pe masa de sărbători. Îndrăgitul bucătar a pus la dispoziția consumatorilor celebrul desert tadițional. Pentru acesta trebuie să plătești 99 de lei, cântărind 900 de grame.
„Preparat numai cu ingrediente naturale premium și cu calități nutritive ridicate care dau savoare, cozonacul te va uimi cu abundența de nuca, ciocolată belgiană și rahat”, a precizat Cătălin Scărlătescu