Life

Cât costă o porție de hamsii și un șezlong la Mamaia. Prețuri neașteptate înainte de Rusalii

S-au schimbat prețurile total înainte de Rusalii. Cât costă hamsiile și închirierea unui șezlong la Mamaia? Turiștii vor avea parte de o surpriză.
29.05.2023 | 13:00
Cat costa o portie de hamsii si un sezlong la Mamaia Preturi neasteptate inainte de Rusalii
Cât a ajuns să coste o porție de hamsii și un șezlong la Mamaia. Sursă foto: Hepta, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă o porție de hamsii și un șezlong la Mamaia înainte de Rusalii? Turiștii care ajung pe litoralul românesc vor avea parte de o reală surpriză. Prețurile nu pot fi comparate cu cele de anul trecut.

Prețuri neașteptate pe litoral înainte de Rusalii

Se apropie minivacanța de Rusalii. Iar dacă vremea va fi caldă, cel mai probabil mulți români vor prefera să vină pe litoralul românesc. De câți bani are însă nevoie o singură persoană? Dacă ar fi să facem o comparație cu prețurile de anul trecut, avem diferențe uimitoare.

ADVERTISEMENT

Hamsiile sunt la mare căutare pe litoralul românesc, însă anul trecut prețurile erau unele record. Același lucru este valabil și pentru celebrele șezloange, care ne oferă confortul pe care ni-l dorim, într-o zi toridă de vară.

Cât costă o porție de hamsii și un șezlong la Mamaia înainte de Rusalii? Aflați în primul rând că cele mai multe terase și baruri de pe plajă și-au deschis deja porțile și au pregătit totul ca la carte. Mai mult de atât, au fost schimbate și tarifele.

ADVERTISEMENT

Nu este clar dacă vor fi aceleași și în vârful sezonului, cert este că de Rusalii, românii se pot bucura de prețuri ceva mai accesibile decât anul trecut. Revenind deci la tarife, cât costă o porție de hamsii și un șezlong la Mamaia înainte de Rusalii?

Cât costă o porție de hamsii și un șezlong la Mamaia

Un șezlong la Mamaia se închiriază cu cel mult 25 de lei. Cât despre un cocktail, cei care vor să se răsfețe cu o băutură rece ajung să plătească între 30 și 40 de lei. Iar dacă ar fi să facem o comparație, anul trecut, prețul pentru un șezlong era de 100 de lei.

ADVERTISEMENT

Vorbim deci despre un preț de aproape patru ori mai mic. Cel mai probabil deci, turiștii români vor profita de această ofertă. Mergem mai departe la mâncare, unde de asemenea avem o surpriză plăcută. Contează în primul rând locația pe care o alegem dacă vrem prețuri accesibile.

Cât costă o porție de hamsii la Mamaia înainte de Rusalii? În unele zone putem să achiziționăm 200 de grame de hamsii cu mujdei, lămâie și mămăligă pe plită pentru 36 de lei. În altă locație în schimb, prețul este de 25 lei, fără mămăligă.

ADVERTISEMENT

Cei care vor porții mai mari de mâncare în schimb au de unde alege. Un platou cu fructe de mare poate să coste 100 de lei pentru două persoane. Un alt platou mai generos pentru cinci persoane în schimb, ajunge la 200 de lei în această perioadă.

ADVERTISEMENT