În ultima vreme, a devenit o adevărată modă ca vedetele să își deschidă restaurante. Recent, Virgil Ianțu a făcut și el primii pași spre lumea HoReCa și și-a deschis primul său restaurant. Cu aer italienesc, locația îi așteaptă pe toți cei care vor să guste preparate alese.
Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune. În ultima perioadă, celebrul prezentator a decis să îmbine utilul cu plăcutul, astfel că și-a făcut debutul în lumea HoReCa.
2024 îl găsește pe Virgil Ianțu în ipostaza de patron de restaurant. Locația s-a deschis recent, iar la inaugurare au fost prezente cele mai cunoscute nume din lumea mondenă. Însă, oricine vrea să mănânce bine o poate face la restaurantul lui Virgil.
Locația se numește Sciccheria Rosetti și, potrivit mesajului postat de Virgil Ianțu pe Facebook, acest restaurant a fost una dintre cele mai mari dorințe ale sale. La îndeplinirea acestui vis măreț i-au fost aproape familia, dar și cei mai buni prieteni.
Virgil Ianțu a lucrat cu cei mai buni oameni din domeniu și s-a asigurat că meniul este unul ales. Astfel, cei care vor trece pragul locației sale se pot delecta cu paste, supe și diverse feluri de pizza.
Virgil Ianțu a fost transparent până la capăt, așa că a publicat meniul de la Sciccheria Rosetti. Astfel, cei care au de gând să ia masa la el la restaurant vor cunoaște dinainte prețurile pentru fiecare preparat.
Fiind un restaurant luxos, prețurile nu sunt deloc unele mici. Însă, există și preparate mai ieftine, gândite pentru cei care nu vor să dea o avere pe o cină în oraș.
Categoria care a atras atenția tuturor a fost cea dedicată diverselor tipuri de pizza. La restaurantul lui Virgil Ianțu, cea mai ieftină pizza costă 42 de lei și este Margherita. Cei care vor să încerce ceva deosebit, pot comanda pizza casei la 82 de lei.
Clienții lui Virgil Ianțu trebuie să știe că pentru o porție de coaste de porc cu cartofi prăjiți vor plăti 75 de lei. Un pic mai ieftin este antricotul de vită care costă 65 de lei și vine însoțit de o garnitură la alegere.
Prețurile de la restaurantul lui Virgil Ianțu sunt pe măsura investiției. Localul este unul ales, iar atmosfera este unică în București. Pentru a crea un spațiu unde clienții să aibă parte de o experiență uimitoare, prezentatorul a investit mulți bani.
Potrivit declarațiilor oferite de Claudia Militello, partenera de afaceri a lui Virgil Ianțu, pentru ego.ro, investiția în restaurantul prezentatorului a fost de 700.000 de euro.