Cât costă o victorie cu FCSB. Prima încasată de Chiajna după surpriza campionatului!

EXCLUSIV FANATIK
Daniel Vlad   
in Liga 1 Betano
11/10/2018, 18:05
Cât costă o victorie cu FCSB. Prima încasată de Chiajna după surpriza campionatului! EXCLUSIV FANATIK
Ilfovenii l-au anihilat foarte bine pe Gnohere în partida FCSB-Concordia, 0-1.

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Cât costă o victorie cu FCSB. Formaţia pregătită de Dorinel Munteanu, Concordia Chiajna a reuşit să producă surpriza campionatului după ce oaspeţii au învins la Voluntari, scor de 1-0, echipa lui Nicolae Dică, FCSB. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Paul Batin, cel pe care Gigi Becali l-a avut în mână, dar a ales în cele din urmă să îl transfere pe Raul Rusescu.

După victoria împotriva roş-albaştrilor, mijlocaşul ilfovenilor, Răzvan Grădinaru a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă gruparea de lângă Bucureşti de la începutul lunii iulie şi până în prezent. Acesta a mărturisit că speră că şefii echipei sale vor mai achita din restanţele financiare.

Concordia Chiajna a detonat bomba în Liga 1 Betano, iar elevii lui Dorinel Munteanu i-au administrat jucătorilor lui Gigi Becali prima înfrîngere de pe teren propriu din acest campionat. Interesant este faptul că cel care a marcat singurul gol al partidei a fost Paul Batin, omul pe care patronul vicecampionilor ar fi putut să îl transfere la FCSB în această vară. Atacantul ilfovenilor a profitat de forma mai slabă pe care o are Planic în acest moment, iar după ce l-a depăşit cu uşurinţă pe fundaşul sârb a marcat fără nici o problemă în poarta golkeeperului roş-albaştrilor, Cristian Bălgrădean.

Ilfovenii au încasat o primă de 1.000 de euro după victoria cu FCSB

Însă golul lui Paul Batin i-a făcut pe şefii echipei să reacţioneze şi financiar faţă de jucătorii lui Dorinel Munteanu. FANATIK.RO a aflat că la ora actuală la Chiajna sunt restanţe salariale către fotbalişti pe lunile august şi septembrie. Totuşi, cu câteva zile înainte de meciul cu FCSB oficialii Concordiei le-au dat jucătorilor lui Munteanu salariul abia pe luna iulie. Dar cu toate acestea preşedintele Cristi Tănase le-a promis jucătorilor săi că, dacă echipa lui Dorinel Munteanu o să facă un rezultat mare împotriva roş-albaştrilor, atunci şi conducera va face eforturi şi le va achita acestora câte o primă.

Iar Cristi Tănase s-a ţinut de cuvânt. FANATIK.RO a aflat că în cursul zilei de miercuri în conturile jucătorilor celor de la Chiajna au intrat câte 1.000 de euro de titular. La rândul lor şi membrii staff-ului tehnic au fost recompensaţi pentru victoria campionatului. Este de aşteptat acum ca în zilele următoare şefii Concordiei să facă toate eforturile pentru găsirea de fonduri şi faţă de plata restanţelor salariale.

 

Închide ×