Life

Cât costă ochelarii purtați de Cătălin Botezatu la UNTOLD. Au fost aspru criticați de fani

Cătălin Botezatu a fost aspru criticat pentru ochelarii de soare purtați la UNTOLD, dar care este prețul plătit de celebrul creator de modă pentru accesoriu.
10.08.2022 | 17:10
Cat costa ochelarii purtati de Catalin Botezatu la UNTOLD Au fost aspru criticati de fani
Ce preț au ochelarii de sudură ai lui Cătălin Botezatu. Sunt de la o firmă celebră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Designerul este un împătimit al modei și mereu este în pas cu tendințele, însă de această dată a primit numeroase mesaje de la internauți. Oamenii nu au apreciat deloc ochelarii de „sudură” purtați de vedeta de la Kanal D.

Ce preț au ochelarii de sudură ai lui Cătălin Botezatu. Sunt de la o firmă celebră

Cătălin Botezatu adoră să poarte ochelari de soare, lucru observat inclusiv la festivalul UNTOLD, desfășurat săptămâna trecută la Cluj-Napoca. Cât au costat accesoriile renumitului creator de modă, care poartă numai haine de firmă.

ADVERTISEMENT

Ei bine, ochelarii aparțin companiei Gucci, unul dintre brandurile preferate de fostul jurat de la Bravo, ai stil. Vedeta a scos din buzunar o sumă pe care foarte puțin români și-o permit pentru un simplu accesoriu.

Mai exact, ochelarii de soare tip Mascherino au lentile gravate cu numele firmei și l-au costat pe omul de afaceri 760 de euro, conform a1.ro. Aceștia provin din colecția toamnă-iarnă și pot fi găsiți numai în anumite magazine de optică.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea perechea de ochelari de „sudură” fost aspru criticată de fanii lui Cătălin Botezatu de pe rețelele de socializare.

Care este brandul preferat al lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu poartă întotdeauna haine de firmă și are foarte multe branduri preferate. Printre acestea se numără Balmain, Gucci și Versace, produse pe care le cumpără foarte des, dar are și o firmă preferată.

ADVERTISEMENT

Vedeta este mare fan al colecțiilor lansate de Palm Angels, un brand construit de Francesco Ragazzi în urmă cu câțiva ani.

Celebrul designer are de la această companie hanorace, tricouri și pantaloni, ca multe alte vedete autohtone. Dorian Popa, Lino Golden sau Alex Velea sunt doar câteva dintre persoanele publice care iubesc astfel de obiecte vestimentare.

ADVERTISEMENT

Compania adorată de Cătălin Botezatu nu are colecții numai pentru bărbați, ci și pentru femei și copii. Totodată, piesele vestimentare pot fi găsite și pe site-uri din România.

ADVERTISEMENT