Life

Cât costă parcarea la Aeroportul Otopeni. Prețul este ireal și o să te facă să te gândești de două ori la această opțiune

Ce taxă ți se percepe în parcare la Aeroportul Otopeni. Suma este una ireală și te va face să te gândești de două ori înainte să o achiți.
10.08.2023 | 08:45
Cat costa parcarea la Aeroportul Otopeni Pretul este ireal si o sa te faca sa te gandesti de doua ori la aceasta optiune
Cât a plătit un român pentru șase zile cât și-a lăsat mașina în aeroport. Sursa foto: facebook, pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Parcarea din Aeroportul Otopeni este una costisitoare. O demonstrează afaceristul bucovinean Ștefan Mandachi, care a avut parte de o experiență la care nu se aștepta. Asta după ce și-a lăsat timp de 6 zile autovehiculul în aeroport.

Sume exorbitante pentru parcarea mașinii în Aeroportul Otopeni

Ștefan Mandachi a fost surprins să afle cât i s-a cerut pentru cele 6 zile cât și-a lăsat mașina în parcare, la Aeroportul Otopeni. Într-o postare pe rețelele de socializare, bărbatul a dezvăluit revoltat că suma de 2580 lei. Inițial a crezut că nu a înțeles, dar apoi și-a dat seama că prețul este real.

ADVERTISEMENT

Pentru fiecare oră cât mașina lui Ștefan Mandachi a fost lăsată în parcare s-a perceput suma de 20 de lei. Lângă se mai află o altă parcare, unde prețul este de 100 de lei pe zi. Pentru a primi explicații concrete, bărbatul a sunat la dispecerat.

” (…) Ies bucuros să-mi iau mașina din parcare. Am lăsat-o parcată sâmbătă seară. Azi e joi, total 6 zile. Fericit că am ieșit din aeroportul vieții, alerg cu tichetul în mână. Preț parcare 2580 lei! Doușcinci de milioane!

ADVERTISEMENT

Am crezut c-am ajuns la Chișinău unde 1 leu moldovenesc e 0,26 roni. Dar nu. E la București. Mă frec la ochi. În capătul parcării e scris prețul. 100 lei pe zi. Sun la dispecerat: fraților, care-i treaba?”, a spus afaceristul pe rețelele de socializare.

Ce explicație i-au oferit lui Ștefan Mandachi cei de la aeroport

Ștefan Mandachi a fost uimit de explicația primită pentru prețul foarte mare pe care a trebuit să-l plătească. I s-a comunicat de către personalul aeroportului că a parcat în zona cea mai scumpă din locație, mai exact, e cea mai aproape de ușa aeroportului.

ADVERTISEMENT

”Nu scrie prea clar prețul într-adevăr, dar aici e 20 lei pe oră, că ați lăsat mașina la PARCAREA CEA SCUMPĂ. E mai scumpă pentru că e mai aproape de ușa aeroportului. Aia de 100 lei e 100 metri mai la vale”, a fost răspunsul celor de la aeroport.

În cele din urmă, afaceristul a răbufnit și a oferit o replică pe măsură. A spus că și-a lăsat mașina, ”în cea mai scumpă parcare din lume”, de fapt, și nu din Aeroportul Otopeni. Mai departe, a cerut și o factură și a aflat cu stupoare că angajații aeroportului nu știu să facă una.

ADVERTISEMENT

”Doamnă, n-am lăsat mașina în parcarea scumpă, ci în cea mai scumpă parcare din lume. Nici dacă țineam mașina în cameră triplă la hotel nu ieșeam 600 euro 6 zile. Nici pe Champ Elysee nu costă atât.

Domnia și prostia, costă, așa că solicit factura să achit. Nu știe să factureze. Cheamă ajutoare. Durează vreo 20 miunte. Anticipez că n-au cititor de card, așa că mai pierd 15 minute să caut un bancomat. Este un BRD înghesuit pe un coridor tăinuit pe la etajul 1, după o farmacie. Singurul din toată zona. Intru în panică. Fac calcule: dacă mai stau mult la negocieri, mai trebuie să achit vreo 15 lei pt. câteva minute”, a mai precizat Ștefan Mandachi.

În același timp, Ștefan Mandachi a subliniat condițiile din Aeroportul Otopeni. Lipsa promovării locurilor frumoase din țară, defecțiunea instalațiilor de climatizare, lipsa toaletelor, spațiul îngust către parcare sau valize lăsate una peste alta, nesupravegheate.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink