News

Cât costă peştele servit la cununia Simonei Halep! Corvina, o delicatesă pe care şi-o permit numai oamenii bogați

FANATIK îți spune cât costă peştele servit la cununia Simonei Halep, unul despre care specialiştii spun că reprezintă o delicatesă.
16.09.2021 | 13:37
Cat costa pestele servit la cununia Simonei Halep Corvina o delicatesa pe care sio permit numai oamenii bogati
Simona Halep şi Toni Iuruc au surprins pe toată lumea cu alegerea făcută. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cununia anului a fost gândită până la cele mai mici detalii. Simona Halep a avut parte de o zi de poveste, o zi în care s-a simţit ca o prinţesă. Îmbrăcată într-o rochie crem şi cu părul strâns, fostul lider mondial din circuitul WTA s-a dat peste cap şi a oferit invitaţilor câteva ore de vis. La eveniment au fost, printre alţii, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu, dar şi alte nume grele.

Cununia civilă a fost oficiată de primarul Constanței, Vergil Chițac, în incinta clubului de lux Fratelli, unde a avut loc şi petrecerea, una la care au participat, atenţie, nu mai puţin de 300 de persoane. Nu a existat un om nemulţumit, toţi descriind atmosfera drept una incredibilă.

ADVERTISEMENT

Cât a costat peştele servit la cununia Simonei Halep!

Echipa FANATIK a obținut, în exclusivitate, meniul pe care Halep şi soţul ei l-au gândit pentru o aşa zi specială. Jucătoarea de tenis nu a acceptat nici cel mai mic rabat de la calitate şi a pus pe masă câteva mâncăruri care i-au lăsat pe toţi fără cuvinte.

Astfel, pe lângă “corner tradiţional românesc”, unul care a încântat şi desfătat papilele tuturor prin preparate de nota 10, Halep a mizat şi pe un “sushi bar station”, în timp ce pe mese a oferit o selecţie de blinis cu icre negre.

ADVERTISEMENT

Vorbim strict de începutul petrecerii, dar mesenii au avut parte de surprize pe parcursul întregiului show. De exemplu, atunci când a venit peştele, mai toată lumea a amuţit. Cei doi au mers pe o variantă impecabilă. Halep şi Iuruc au ales un peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango.

Vorbim despre un peşte cu un gust dulce, delicat, cu carne mare și solidă. Specialiştii au transmis că dacă ne raportăm la culoarea pielii atunci aceasta este roz când e brută și devine albă în momentul gătirii.

ADVERTISEMENT

Preţul unui asemenea peşte este unul pe măsură. De altfel, acesta nici măcar nu este comercializat în supermarketurile sau hipermarketurile din România, cererea pentru el fiind una destul de redusă.

Ce spun experţii despre peştele servit la cununia Simonei Halep

Carnea de pește corvina seamănă cu cea a mai cunoscutului „snapper”. De remarcat că, în America de Sud, acesta este considerat un pește de masă primă, care este popular pentru celebrul preparat „ceviche”, unul tradițional în bucătăria mexicană.

ADVERTISEMENT

Despre Corvina se mai știe că e un pește bogat în grăsimi, lucru care îl face mai mult decât delicios. Interesant este că e ușor de preparat și, în mod evident, unul sănătos pe care doctorii l-ar recomanda în orice cură.

Se aseamănă cu bibanul, însă, spre deosebire de peștele Grouper, Corvina este mai accesibilă și poate fi regăsită în restaurantele de tradiţie din Europa şi nu numai în tot timpul anului. Corvina poate fi servit atât la prânz, dar și la cină fiind un peşte recomandat pentru evenimente de gală aşa cum a fost şi cununia Simonei Halep.

Peste 150 de lei este kilogramul de cotlet de Corvina, în timp ce pe site-urile de specialitate din străinătate, acesta ajunge şi la peste 50 de dolari. În mod evident, o porţie de fille ridică preţul şi mai mult.

A fost un loz câştigător pe care Simona Halep şi Toni Iuruc l-au tras. Toţi cei prezenţi la cununie au apreciat peştele şi toate preparatele pe care aceştia le-au gândit pentru cununia lor.

ADVERTISEMENT