Sporturi

Cât costă Revelionul la hotelul Simonei Halep din Poiana Braşov

29.12.2018 | 15:45
Cât costă Revelionul la hotelul Simonei Halep din Poiana Braşov

Cât costă Revelionul la hotelul Simonei Halep din Poiana Braşov. Simona Halep se îmbogăţeşte pe săptămână ce trece. Anul acesta, liderul mondial din WTA a reuşit să-l întreagă pe Regele Gheorghe Hagi în materie de bani, iar planurile constănţencei în vârstă de 27 de ani nu se opresc aici. Ea a renunţat deja la cafeneaua din Constanţa pentru că nu era îndeajuns de profitabilă şi a început să regândească întreg planul de bătaie pentru locul cu pricina.

Anul Nou este aproape, iar locuri la hotelul Simonei Halep din Poiana Braşov nu mai sunt de ceva timp deja. Sportiva noastră a cumpărat hotelul cu două milioane de euro, însă începe încet încet să vadă roadele achiziţiei. Camerele pentru Revelion nu mai sunt dispinibile deja de două săptămâni, iar musafirii se mai pot caza la Drachenhaus Poiana Braşov doar pentru noaptea între 30 și 31 decembrie, prețul fiind de 1.119, în această ofertă intrând și micul dejun.

Cât plătesc musafirii Simonei Halep la hotelul din Poiana Braşov de Revelion

Cei care au tras jackpot-ul au fost cei care au reuşit să prindă oferta de 3.400 de lei per cameră pentru trei nopți. În afara acestei perioade pline, prețurile sunt cuprinse între 279 și 373 pe noapte, mai puțin în zilele de 4-5 ianuarie, atunci când o cameră costă 840 de lei. Aşadar, Simona se bucură de o perioadă foarte bună, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Ea a intrat anul acesta în Top 10 încasări all time şi a depăşit două legende ale circuitului feminin, pe Martina Hingis şi Kim Clijsters.

Sportiva noastră este cunoscută pe plan internaţional pentru afacerile imobiliare pe care le are. “Pe lângă cariera de succes, jucătoarea din Constanţa şi-a clădit un portofoliu serios de afaceri, care includ sectoare ca turismul, horeca (n.r. Hoteluri, Restaurante, Cafenele) şi imobiliare”, notează business-review.eu, care subliniază faptul că toate afacerile româncei sunt strâns legate de familie, mai ales că ele sunt gestionate de tatăl său, Stere Halep, şi fratele ei, Nicolae.

Tags: