Life

Cât costă rezervarea de Revelion în clubul Deliei Matache. Ce face artista în noaptea dintre ani?

Cât costă petrecerea de Revelion în clubul deținut de Delia Matache împreună cu soțul ei? Prețul pentru o rezervare este unul destul de piperat.
27.12.2022 | 16:25
Cat costa rezervarea de Revelion in clubul Deliei Matache Ce face artista in noaptea dintre ani
Delia Matache, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tot mai mulți români aleg să petreacă de Revelion în baruri, restaurante și alte localuri care mai de care mai cunoscute, iar unul din locurile cele mai frecventate din București este cel deținut de Răzvan Munteanu și Delia în Centrul Vechi.

130 de euro pentru noaptea de Revelion în clubul pe care Delia Matache și soțul ei îl dețin

În clubul Vintage, unde Delia Matache și-a ținut ziua de naștere de câteva ori, petrecerea de Revelion nu include și mâncarea. Având în vedere acest aspect, putem spune că prețul e ușor piperat față de alte restaurante.

ADVERTISEMENT

Asta deoarece, cei care și-au rezervat până la această oră un loc la o masă în respectivul club au fost nevoiți să scoată din buzunare suma de 130 de euro, adică 650 de lei, potrivit unui anunț făcut chiar pe pagina oficială de Facebook a localului.

În acest preț este inclusă, așadar, doar băutura. Accesul în seara de Revelion se face la ora 21:00, iar de buna dispoziție a petrecăreților se vor ocupa DeejayFly și MCJuju.

ADVERTISEMENT

Dincolo de băuturile alcoolice, precum vodka, berea sau alte tării, în meniu se regăsesc și câteva din cele mai cunoscute sucuri acidulate de pe piață.

afis delia club
Așa arată afișul petrecerii de Revelion din clubul Deliei Matache. Foto: Facebook

Cântăreața cântă într-un alt local pe 31 decembrie

Și pentru că vorbim de noaptea de Revelion, pentru care mare parte a românilor și-au făcut deja planurile, trebuie să precizăm că Delia Matache are treabă în seara de 31 decembrie!

ADVERTISEMENT

Vedeta va concerta într-un local din Capitală, altul decât barul deținut de soțul ei, situat undeva pe Șoseaua Orhideelor. Jurata de la iUmor va întreține atmosfera în „One”, unde biletul pentru show-ul Deliei costă 699 de lei în zona VIP. Primii 200 de clienți, cei care s-au grăbit să își ocupe locul, au dat doar 399 de lei. După presale, prețul costă 599 lei.

Delia nu e singura artistă invitată să cânte în acel loc din București. Pe afiș sunt trecut și Ionel Tudorache împreună cu taraful. La fel ca mulți alți artiști, și Delia e nevoită să muncească în noaptea dintre ani, cântăreața fiind una din cele mai solicitate de la noi mai ales la astfel de ocazii importante.

ADVERTISEMENT