Life

Cât costă rochia cu care Andreea Esca a făcut senzație la Untold. Suma colosală cu care se vinde online

A cucerit publicul la Untold, dar a făcut senzație și după, la petrecerea revistei sale. Rochia purtată de Andreea Esca a fost una admirată de multe persoane, dar prețul nu este deloc unul mic.
08.08.2022 | 18:59
Cat costa rochia cu care Andreea Esca a facut senzatie la Untold Suma colosala cu care se vinde online
Cât costă rochia cu care Andreea Esca a făcut senzație la Untold. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a făcut senzație anul acesta la Untold. În cele patru zile de festival, vedeta s-a distrat alături de fiul său, Aris, a urcat pe scena Time, unde s-a descurcat de minune la pupitrul de DJ, și a strălucit la petrecerea tematică organizată de A List Magazine, publicația vedetei de la Pro TV.

Ce preț are rochia cu care Andreea Esca a făcut senzație la Untold. În mediul online se vinde contra unei sume colosale

Anul acesta, Andreea Esca s-a distrat de pomină la Untold. A petrecut însoțită de fiul său, dar a și muncit.

ADVERTISEMENT

Vedeta a înlocuit pupitrul știrilor de la Pro TV cu unul de DJ și, timp de minute bune, a întreținut atmosfera pe scena Time a marelui festival.

Imediat după moment, Andreea Esca a mărturisit că o să considere experiența drept petrecerea de ziua sa, care va fi la sfârșitul acestei luni.

ADVERTISEMENT

Însă, pentru știristă chiar a urmat un party, unul cu tematică all white (totul alb), organizat de A List Magazine, publicația deținută de Andreea Esca.

Numeroase vedete și-au făcut apariția. Majoritatea au respectat cu sfințenie dress-code-ul și au pus cap la cap ținute care de care mai inspirate.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, nici Andreea Esca nu s-a putut lăsa mai prejos. Vedeta a purtat o rochie lungă, bineînțeles, albă, cu care a atras toate privirile. Strânsă pe corp în partea de sus și cu partea de jos încărcată de volane, ținuta i s-a potrivit de minune, iar detaliile au fost cele care au atras atenția.

După ce a publicat imagini de la petrecere în mediul online, Andreea Esca a primit o mulțime de complimente și foarte multe admiratoare au întrebat-o de unde și-a achiziționat rochia.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, acestea au primit și un răspuns, iar Andreea Esca a dezvăluit că a cumpărat creația de la Izabela Mandoiu, o creatoare celebră de modă din România.

Produsul nu mai face parte din oferta pusă la dispoziție pe site-ul Izabelei Mandoiu, dar pe site-urile de specialitate, creația se vinde pentru sume colosale.

Pe stillwhite.com, o astfel de rochie poate fi cumpărată cu 1195 de dolari, cu reducere aplicată de 39%, iar pe shopperboard.com, același model costă 1950 de dolari.

Andreea Esca nu se uită la bani când îi place ceva

Nu este de mirare că Andreea Esca a purtat o astfel de rochie. Pe lângă faptul că se zvonește de ani buni faptul că se numără printre cele mai bine plătite vedete din televiziune de la noi din țară, chiar ea a recunoscut că prețul nu contează atunci când îi place ceva.

În cadrul unui interviu difuzat în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta Pro TV a mărturisit că nu are idee care este cea mai scumpă piesă vestimentară a sa. Atunci când îi place un produs, îl cumpără indiferent de ce scrie pe etichetă.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a spus atunci Andreea Esca.

La momentul respectiv, Andi Moisescu, care era de față, a adăugat că, cel mai probabil, vedeta nu își cunoaște nici salariul și că plățile le face „cu ochii închiși”.

ADVERTISEMENT
Tags: