Sporturi

Cât costă s-o vezi pe Simona Halep la Roland Garros 2019. Preţul biletelor anunţat de francezi

18.05.2019 | 13:00
Cat costa so vezi pe Simona Halep la Roland Garros 2019 Pretul biletelor anuntat de francezi
Cât costă s-o vezi pe Simona Halep la Roland Garros 2019

Cât costă s-o vezi pe Simona Halep la Roland Garros 2019. Pentru Simona Halep, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, se apropie tot mai mult perioada din an în care se simte cel mai bine. Roland Garros 2019 se desfăşoară în perioada 26 mai – 9 iunie, iar jucătoarea noastră este campioana en-titre la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, prin urmare are de apărat 2000 de puncte în clasamentul WTA.

Ce tarfie au stabilit francezii pentru ediţia din 2019 a Roland Garros

Anul trecut a fost cu adevărat o ediţie specială. Un număr uriaş de români au fost prezenţi pe toată durata turneului în Paris pentru a-i susţine pe românii aflaţi în competiţie, iar la finală au mai sosit câteva zeci de români pentru a fi martori la cel mai mare succes al Simonei Halep. Anul acesta, pentru a fi prezent la finale, un spectator va trebui să scoată din buzunar de la 180 de euro până la 420 în funcţie de categoria pe care o aleg. Ultimul act va avea loc, evident, pe arena principală a complexului, Philippe Chatrier.

Dacă cei aflaţi în public vor să urmărească live calificările de la Roland Garros, ei vor fi nevoiţi să dea câte 20 de euro în fiecare zi. Nu este niciun secret faptul că pentru a intra pe arena Philippe Chaterier trebuie să aloci o sumă impresionantă de bani, cea mai mare. A doua arenă din complex este Suzanne Lenglen, acolo unde preţurile alocate locurilor sunt pe trei categorii, sumele crescând pe măsură ce turneul înaintează şi se apropie de final. Dacă cel mai ieftin bilet este 65 de euro pe 26 mai, cel mai scump este 190 de euro, preţ atins sâmbătă şi duminică, 1 şi 2 iunie.

Cât costă s-o vezi pe Simona Halep la Roland Garros 2019

Cea mai scumpă arenă de la Roland Garros, Philippe Chatrier

Pe arena Philippe Chatrier, cea mai mare din complex, cel mai mic preţ va fi 65 de euro, atins luni şi marţi, 27 şi 28 mai, la categoria a treia, iar cel mai mare 420 de euro, atins, evident, în ziua finalelor. În afara celor trei arene principale, Philippe Chaterier, Suzanne Lenglen şi Simonne Mathieu, spectatorii vor mai putea să intre în complex şi să urmărească meciurile de pe celelalte arene, cu preţuri cuprinse între 10 şi 35 de euro.