Sport

Cât costă să le vezi la Cluj pe Simona Halep și pe Emma Răducanu. S-au pus în vânzare biletele pentru Transylvania Open

Fanii tenisului din România pot veni la Cluj să le vadă în acțiune pe Simona Halep și pe Emma Răducanu. Organizatorii turneului Transylvania Open au scos la vânzare biletele pentru competiția desfășurată între 25 și 31 octombrie
07.10.2021 | 18:35
Cat costa sa le vezi la Cluj pe Simona Halep si pe Emma Raducanu Sau pus in vanzare biletele pentru Transylvania Open
Cât costă să le vezi la Cluj pe Simona Halep și pe Emma Răducanu. S-au pus în vânzare biletele pentru Transylvania Open. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru fanii români ai tenisului. Au fost puse în vânzare tichetele pentru Transylvania Open, al doilea turneu WTA 250, care se desfășoară sezonul acesta la noi în țară. La evenimentul susținut în Arena BT vor putea asista însă doar spectatorii care dețin un certificat verde.

În ziua 1 a competiției, prețul biletelor variază între 45 și 60 de lei, în funcție de categorie. Evident, cel mai scump tichet este cel din ultima zi, atunci când finala turneului poate fi văzută în schimbul a 250 de lei.

ADVERTISEMENT

S-au pus în vânzare biletele pentru Transylvania Open. Cât costă tichetele la turneul la care participă și Simona Halep și Emma Răducanu

Prețul tichetelor va crește după primele două zile de competiție. În ziua 3 și în ziua 4, un bilet de categoria 1 va costa 100 de lei, în timpul ce unul de categoria 2 va costa 85 de lei.

Până la finală, cele mai scumpe bilete sunt cele din zilele 5 și 6, acolo unde biletele de categoria 1 valorează 160 de lei, în timp ce cele de categoria 2 valorează 130 de lei.

ADVERTISEMENT

Turneul din Ardeal se va desfășura în perioada 25 octombrie – 31 octombrie și va avea o distribuție de gală. La Transylvania Open și-au anunțat prezența românce precum Simona Halep, Emma Răducanu sau Irina Begu, dar și Jaqueline Cristian, aflată pe tabloul principal datorită unui wildcard.

La Cluj vor juca și alte sportive celebre din top 100 WTA, printre care Andrea Petkovic, Ajla Tomljanovic, Paula Badosa, Veronika Kudermetova sau Ekaterina Alexandrova.

ADVERTISEMENT

BT Arena este noua titulatura a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Aici se vor juca meciuri pe două terenuri distincte, iar fanii care vor cumpăra bilete vor putea să se mute unde doresc ei, pentru a urmări meciul preferat.

Înainte ca Transylvania Open să înceapă oficial, pe 25 octombrie, vor avea loc două zile de destinate calificărilor, pe 23 și pe 24 octombrie.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu, mesaj în limba românia pentru fani, înainte de Transylvania Open

Anunțul că Emma Răducanu va participa la Transylvania Open i-a bucurat pe toți fanii tenisului din România. Drept răsplată, campioana de la US Open le-a transmis acestora un mesaj în limba maternă a tatălui ei, româna.

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem”, a fost mesajul transmis de Emma Răducanu.

Pentru jucătoarea britanică în vârstă de 18 ani, competiția de la Cluj va reprezenta primul turneu la care participă în România.

 

ADVERTISEMENT