Sport

Cât costă să primești un mesaj de ziua ta cu antrenorul Rapidului? Adrian Mutu face bani din clipuri cu dedicație, pentru ocazii speciale. Video

Adrian Mutu face parte dintr-o companie selectă de vedete care le transmit fanilor mesaje aniversare. Antrenorul Rapidului face bani frumoși. Un video call cu ”Briliantul” costă peste 3.000 de lei.
08.03.2022 | 18:11
Cat costa sa primesti un mesaj de ziua ta cu antrenorul Rapidului Adrian Mutu face bani din clipuri cu dedicatie pentru ocazii speciale Video
Adrian Mutu, noul antrenor al Rapidului, îți urează ”La mulți ani” pentru ”doar” 100 de euro. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există fani care dau bani grei ca să primească urări de la idolii lor. Că e vorba de Floyd Mayeather, Dennis Rodman, Nadia Comăneci, sau Adrian Mutu, toți sunt disponibili pentru prețul corect, pe platforma Cameo.

Adrian Mutu, mai scump decât zeița de la Montreal

Noul antrenor al Rapidului nu duce lipsă de oportunități să-și rotunjească veniturile. Dacă în cele mai multe afaceri pe care le-a demarat până acum și-a luat țeapă de milioane de euro, Adrian Mutu poate câștiga sume frumușele transmițând mesaje aniversare.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vor să facă o surpriză unui prieten, rudă sau apropiat, există platforma cameo.com unde, contra cost, vedete din lumea sportului, dar nu numai, îți pot înregistra un mesaj video, care va ajunge la destinatar la momentul potrivit.

Astfel, pentru sume cuprinse între 2 și 2.500 de dolari, oricine poate primi urări din partea idolilor lor, în funcție de notorietatea acestora. Spre exemplu, un mesaj de la Adrian Mutu pentru un prieten costă aproximativ 100 de euro.

ADVERTISEMENT

Prețul explodează dacă o companie va face o comandă pentru fostul internațional român sau cineva își dorește să vorbească prin video-call cu fostul jucător al Fiorentinei. De exemplu, dacă o domnișoară și-ar dori să stea de vorbă cu Adi Mutu cu ocazia zilei de 8 Martie, suma de plata ar fi de 3.101 lei, adică 627 de euro, la cursul la zi!

Pe aceeași platformă se pot comanda urări din partea Nadiei Comăneci. ”Zeița de la Montreal” e chiar ”mai ieftină” decât ”briliantul” Mutu. Pentru un mesaj video în care Nadia vă urează ”La mulți ani” trebuie să achitați doar aproximativ 50 de euro.

ADVERTISEMENT

Ce vedete sunt ”înrolate” pe platforma Cameo

Adrian Mutu și Nadia Comăneci sunt vedetele din țara noastră care figurează pe lista starurilor internaționale înrolate pe platforma Cameo.

Alături de cei doi sunt disponibili pentru a transmite mesaje contra cost fostul campion mondial de box Floyd Mayweather, care pentru doar 999 de dolari va transmite gânduri de bine oricui plătește, sau legenda ringului George Foreman (pentru 800 de dolari – n.r.).

ADVERTISEMENT

Nu lipsesc vedete din lumea cinematografiei, sau din industria muzicală, dar nici antreprenori de succes cum ar fi co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, a cărui preț este de aproximativ 500 de dolari, sau Jordan Belfort, alias Lupul de pe Wall Street (pentru 997 dolari).

Cum funcționează Cameo

Cameo este o platformă fondată de Devon Townsend, Martin Blencowe și Steven Galanis, are sediul la Chicago și valorează în acest moment un miliard de dolari.

Afacerea a pornit ca un startup și a beneficiat de investiții masive din partea Google și Amazon. Platforma poate fi accesată de oricine dorește să facă o urare inedită unui prieten, sau unei rude prin intermediul vedetelor din sport, muzică, film, business, ba chiar și din politică.

Cei ”plătiți” să le facă ziua mai frumoasă propriilor fani nici nu au nevoie de o infrastructură complicată, videoclipurile fiind realizate simplu, cu ajutorul telefonului mobil.

ADVERTISEMENT