Simona Halep

Cât costă să te îmbraci ca Simona Halep! Hainele au apărut deja şi în România

15.05.2019 | 11:11
Cat costa sa te imbraci ca Simona Halep Hainele au aparut deja si in Romania

 

Probabil că mulţi dintre voi s-au întrebat cât costă să te îmbraci ca Simona Halep. FANATIK vă dă răspunsul în rândurile următoare. Halep şi-a creat deja un brand personal, iar producătorul Nike vrea să scoată cât mai mulți bani din colaboarea cu sportiva din România. 2018 a fost, cu siguranță, cel mai bun an din cariera Simonei Halep. Finala de la Australian Open, dublată cu titlul de la Roland Garros, i-au permis româncei să stea pe primul loc în clasamentul WTA, chiar dacă a ratat aproape trei luni din cauza unei accidentări dificile la spate. Pe lângă performanțele sportive, Simona a punctat în sezonul trecut și la capitolul imagine.

Cât costă să te îmbraci ca Simona Halep. În topul celor mai buni jucători de tenis „furați” de Nike

La începutul lui 2018, Simona a renegociat contractul cu producătorul german de echipament sportiv Adidas. Cum cele două părți nu au ajuns la o înțelegere, startul sezonului a găsit-o pe cea mai bună sportivă româncă fără sponsor tehnic. Așa că Simona a câștigat la Shenzen și a jucat finala la Australian Open purtând haine sport „fără sigle”, prilej de multe comentarii negative ale cârcotașilor din toată lumea…

După performanțele reușite în primele luni ale anului, telefoanele au început să sune pentru miss Halep. Iarăși negocieri, iarăși cifre, iarăși calcule și, în final, Simona a semnat cu Nike. Trecerea la gigantul producător american a fost de bun augur pentru sportiva originară din Constanța, care a și câștigat Roland Garros în hainele companiei care o îmbracă și pe marea ei „prietenă” Serena Williams.

De altfel, jurnaliștii de la baseline.com au pus-o pe Halep într-un top select al sportivilor „furați” de Nike altor companii. Simona se află pe locul 3, după Serena Williams și Pete Sampras: „După ce parteneriatul de durată cu Adidas a luat sfârsit, Halep a început 2018 fără un sponsor de echipament. Ea a demonstrat, însă, că nu hainele îl fac pe om și a câștigat primul turneu al anului de la Shenzhen, apoi a ajuns în finala de la Australian Open în echipament fără marcă. Nike a venit la țanc chiar înainte ca Simona să câștige primul sau Grand Slam la Roland Garros”.

Cât costă să te îmbraci ca Simona Halep
Cât costă se te îmbraci ca Simona Halep. Fanatik vă dă răspunsul. Foto: Hepta.ro

Echipamentul Simonei a apărut și în magazinele din România

Simona Halep a fost „răsfățată” cu cele mai noi articole de îmbrăcăminte ale producătorului american, iar acestea au ajuns acum și pe rafturile din mall-urile bucureștene. Mai exact din magazinele „Sport Loft”. Astfel, dacă vrei să cumperi bluza albă cu guler și cu dungi pe una dintre mâneci, numită „NikeCourt Breathe Slam”, te va costa 309,99 de lei. De asemenea, în respectivul magazin este disponibilă și fusta de tenis „NikeCourt Dry Slam”, la prețul de 279,99 lei.

Din păcate modelele hainelor purtate de Simona Halep sunt deocamdată destul de limitate în România. Cu toate aceastea, gama de tenis este mult mai generoasă pe site-ul oficial al celor de la Nike, unde sunt și un pic mai ieftine. Astfel, bluza Nike pe care o găsești și în „Sport Loft” te va costa cu 20 de lei mai ieftin pe site-ul oficial al producătorului american, adică 289,99 lei. În plus, pe lângă culoarea albă, bluza mai este disponibilă și în culoarea roz. Asta în timp ce fusta gri pentru tenis costă „numai” 259,99 lei.

De altfel, pe site-ul Nike apar și alte articole de îmbrăcăminte cu care am văzut-o pe Simona în ultimul an și jumătate. Astfel, tricoul „NikeCourt Power Slam” are un preț de 259,99 lei. Este vorba de maiou, care are aceeași paletă de culori și aceeași grafică precum tricoul cu guler „NikeCourt Dry Slam”.

1.200 de lei pentru „linia Halep”

Rochiile pe care le poartă Simona în circuitul feminin, dar și alte jucătoare sponsorizate de Nike, precum Ana Bogdan sau Bianca Andreescu, variază de la 429,99 lei pentru un „Nike Court TechKnit Cool Slam” la 619,99 lei pentru o rochie albă, elegantă.

Nu în ultimul rând, merită să vorbim și despre pantofii sport pe care îi poartă Simona. Asta pentru că încălțările ei sunt personalizate cu logo-ul „Halepeno” pe limba pantofului (un ardei iute, jalepeno, stilizat cu numele sportivei) și cu steagul României pe interior. Culoarea este formată din mai multe nuanțe care variază de la galben la verde, în timp ce interiorul ghetelor sunt de culoarea roșie. Încălțămintea norocoasă a Simonei din duelul cu Cehia la meciul de Fed Cup nu este încă disponibilă la magazine. În schimb, modelul „de bază”, „Nike Air Zoom Vapor X”, apare pe internet și costă 649 de lei.

Așadar, dacă ești o iubitoare de tenis sau, băiat fiind, vrei să îi oferi iubitei tale o experiență de tip „Halep”, va trebui să scoți din buzunar cel puțin 1.200 de lei!

 

„Halep a demonstrat că nu hainele îl fac pe om, iar Nike a venit la țanc, înainte ca Simona să câștige primul Grand Slam”

Baseline.com

 

1,7 milioane de dolari pe 4 ani este valoarea înțelegerii semnate de Simona Halep cu Nike