Life

Cât costă să-ți cânte Andra la nuntă? Suma uriașă pe care a cerut-o pentru două evenimente în Germania

Îndrăgita Andra nu contenește să surprindă! După ce a obținut câteva zeci de mii de euro pentru patru concerte în țară, artista este gata să mai câștige o mică avere.
02.09.2022 | 12:42
Cat costa sati cante Andra la nunta Suma uriasa pe care a ceruto pentru doua evenimente in Germania
Câți bani cere Andra pentru a cânta la o nuntă. Tariful este mare, dar și valoarea brandulului, pe măsură. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra este considerată, din motive evidente, una dintre cele mai mari artiste din România. Fiecare piesă lansată strânge milioane de vizualizări pe YouTube și zeci de mii de aprecieri. Totuși, nu totul se rezumă la mediul online… Soția lui Cătălin Măruță are o mulțime de solicitări și pentru evenimente, știind cum să-și valorifice la maximum talentul unic. FANATIK a aflat suma impresionantă pe care solista a cerut-o pentru a cânta la două spectacole ce au loc în afara țării, în Germania.

Andra, tarif uriaș! Câți bani cere artista pentru un program de o oră și jumătate

Andra este una dintre cele mai în vogă artiste din România, străbate țara, și nu numai, în lung și în lat, pentru concerte, piesele lansate strâng mai mereu milioane de vizualizări. În plus, de 12 sezoane(!), artista este și membră a juriului “Românii au talent”, show-ul difuzat de Pro TV.

ADVERTISEMENT

Vocea artistei rămâne inconfundabilă și, de fiecare dată când urcă pe scenă, Andra oferă publicului recitaluri pe măsură! Nici nu e de mirare că are zeci de spectacole, iar organizatorii stau la coadă să o invite la evenimente. Așa cum este de așteptat, și tariful cerut de cântăreață este pe măsură. FANATIK a aflat în exclusivitate că, în luna septembrie, Andra este invitată să cânte la două spectacole cu public, în Germania, iar prețul perceput de vedetă chiar atrage atenția…

Astfel, conform surselor FANATIK, pentru evenimentul care va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, în Munchen, cântăreața ar primi nu mai puțin de 20.000 de euro, pentru un program de o oră și jumătate.

ADVERTISEMENT

Un bilet la evenimentele din Germania costă între 55 și 66 de euro

Bineînțeles, alături de Andra se va produce și trupa sa, însă, de menționat, este faptul că tot ceea ce înseamnă cheltuieli extra, precum transportul și biletele de avion, sunt achitate separat. Totodată, a doua zi, solista va cânta, pentru aceeași sumă, în Dusseldorf, tot la un eveniment cu public plătitor de bilete.

Tichetele pentru spectacolul de duminică, 18 septembrie, pot fi achiziționate de pe iabilet.ro, iar prețurile pornesc de la 55 de euro și ajung la 66 de euro.

ADVERTISEMENT

Fanatik.ro a aflat și ce tarif are Andra pentru o nuntă, cântare tot din secțiunea evenimentelor. Dacă vrei să te încânte în cea mai importantă zi a vieții, trebuie să scoți din buzunar aproximativ 11.500 de euro.

Revenind la spectacolele din Germania, dintr-un calcul mai mult decât simplu, rezultă faptul că, după un singur weekend, Andra va fi mai bogată cu 40.000 de euro! E drept, band-ul va fi remunerat la rândul său, însă, la final, suma rămasă nu va fi deloc de neglijat, pe măsura valorii sale.

ADVERTISEMENT

Cât a câștigat Andra după un maraton de patru zile de concerte, în România

De altfel, acest lucru nu este neobișnuit pentru mult-iubita solistă. În luna august, imediat după ce s-a întors din vacanța din Spania, a și urcat pe scenă. Nu oricum, ci într-un adevărat maraton de patru zile prin țară. A concertat pe rând în Sibiu, Iași, Satu Mare și Uricani.

Pentru tot acest efort, se pare că Andra a fost răsplătită cu 48.000 de mii de euro. Pentru un spectacol de 50 de minute, tariful artistei și a bandului său este de 12.000 de euro, plus TVA, conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de FANATIK.

Familia Măruță, talent și în show, talent și în business

Nu doar concertele îi aduc bani frumoși Andrei, ci și afacerile pe care le deține. Astfel, după cum se arată în datele prezentate anul acesta la ANAF și consultate de FANATIK, firma artistei, administrată de Cătălin Măruță, a avut un profit impresionant de 915.000 de lei, echivalentul a aproape 185.000 de euro și o cifră de afaceri de peste 3,6 milioane de lei.

În plus, conform informațiilor vehiculate de presa online de la noi, pentru rolul de jurat la “Românii au talent”, Andra ar încasa lunar 8.000 de euro. O sumă asemănătoare, tot conform dezvăluirilor din presă, ar primi și Cătălin Măruță, soțul său, pentru longevivul show de la Pro TV.

Totodată, Andra este imaginea și a multor companii din România. În plus, Youtube-ul îi aduce un venit suplimentar, ajungând uneori la câteva mii de dolari pe lună.

ADVERTISEMENT