Life

Cât costă să-ți cânte la nuntă numele grele ale muzicii populare. Sumele cerute de Irina Loghin, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț în 2024

Cât costă să-ți cânte la nuntă numele grele ale muzicii populare. Tarifele solicitate de Irina Loghin, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț.
25.06.2024 | 23:57
Cat costa sati cante la nunta numele grele ale muzicii populare Sumele cerute de Irina Loghin Vladuta Lupau si Georgiana Lobont in 2024
Cât costă să-ți cânte la nuntă Georgiana Lobonț, Vlăduța Lupău sau Irina Loghin. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă să chemi la nuntă numele grele ale muzicii populare. Irina Loghin, Vlăduța Lupău, Georgiana Lobonț și alți artiști cer sume uriașe pentru un recital. Află care sunt tarifele pentru 2024.

Cât costă să-ți cânte la nuntă numele grele ale muzicii populare. Tarifele cerute de Irina Loghin, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț

Mulți români care au nuntă își doresc să se bucure de muzică populară live pentru a întreține atmosfera de petrecere și pentru a-i încânta atât pe miri, cât și pe invitați.

ADVERTISEMENT

În funcție de ce artist vor să le cânte la nuntă, trebuie să știe că tarifele nu sunt tocmai mici. Unii interpreți cer mii de euro pentru un recital, așa că e important să te interesezi din timp de prețuri atunci când vine vorba de organizarea acestui eveniment atât de important.

Interpretele din “Generația de Aur” a muzicii populare românești sunt foarte solicitate la nunți. Tarifele lor sunt pe măsură, astfel că Sofia Vicoveanca cere 1.200 de euro pentru un recital.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin și Elena Merișoreanu, alte două artiste cunoscute și foarte apreciate de români, cer sume cuprinse între 1.500 și 2.000 de euro. Toate cele trei soliste fac senzație la nunți, iar invitații apreciază atmosfera.

Dacă vrei să-ți cânte la nuntă Maria Buză & Taraf, atunci trebuie să scoți din buzunar sume ceva mai mari, cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro. Tot 5.000 de euro este suma solicitată de Maria Dragomiroiu. De asemenea, Nicu Paleru & Taraf solicită 4.700 de euro pentru un recital.

ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu cere sume între 1.500 și 2.000 de euro, în timp ce tariful solicitat de Marcela Fota pentru a cânta la o nuntă este de 3.000 de euro.

În cazul în care vrei ca Fuego să cânte la eveniment, tariful este cuprins între 2.200 și 2.500 de euro. Carmen de la Sălciua are un tarif de 4.500 de euro pentru a cânta la o nuntă, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Onorariul cerut de Vlăduța Lupău, Georgiana Lobonț și Maria Constantin

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, alte două artiste foarte apreciate, cer sume cuprinse între 5.000 și 7.000 de euro pentru un recital la un eveniment, atunci când vin cu formațiile lor. În schimb, dacă este un recital solo, atunci onorariul este de 1.500 de euro.

Maria Constantin cere o sumă și mai mare pentru un recital. Astfel, dacă vrei ca îndrăgita artistă să-ți cânte la nuntă, trebuie să scoți din buzunar 8.000 de euro.

Artista a precizat că tariful poate să difere în funcție de locație, dar și de tipul evenimentului. Cântăreața are numeroase cântări și spune că nu trebuie să-și justifice onorariul cerut.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat