Simona Halep

Cât costă să vezi meciul Simona Halep – Venus Williams de la Australian Open! Preţuri prohibitive la Melbourne

19.01.2019 | 08:29
Cat costa sa vezi meciul Simona Halep  Venus Williams de la Australian Open Preturi prohibitive la Melbourne

Meciul Simona Halep – Venus Williams de la Australian Open poate fi văzut la televizor și gratis pe FANATIK.RO, dar sunt și români care vor să urmărească liderul mondial „live” la lucru. De altfel, Halep le-a și mulțumit acestora după primele două jocuri de la Melbourne, acolo unde fanii au încurajat-o pe toată durata partidelor cu Kaia Kanepi și Sofia Kenin. Cât costă un bilet pentru meciul cu Venus Williams? În primul rând, în clipa de față nu mai există niciun tichet disponibil, dacă cineva vrea să meargă pe ultima sută de metri.

Întreaga sesiune de seară de pe arena Margaret Court este sold out. Indiferent de costul biletelor, absolut toate au fost achiziționate pentru ziua în care Halep joacă împotriva fostului lider mondial din circuitul WTA, Venus Williams. De remarcat totuși că cel mai ieftin tichet care îți garanta accesul în arenă a costat nu mai puțin de 92 de dolari și era repartizat categoriei 3. Prețurile urcau serios în funcție de locul pe care cumpărătorul și l-ar fi dorit. Astfel, de departe cel mai scump bilet pentru jocul Simona Halep – Venus Williams a fost 158 de dolari

Cât costă să vezi meciul Simona Halep - Venus Williams de la Australian Open! Margaret Court
Margaret court arena este a doua ca importanță în turneul de la Australian Open

Cât costă să vezi meciul Simona Halep – Venus Williams de la Australian Open!

Nu sunt cele mai scumpe bilete ale zilei la Australian Open. Pe Rod Laver Arena, cel mai ieftin tichet a costat nu mai puțin de 119 dolari, în timp ce locul cel mai bun a scos din buzunarele fanilor suma de 455 de dolari. Și aici, în momentul de față nu mai există niciun tichet disponibil.

Partida Simona Halep – Venus Williams din turul 3 al turneului de la Australian Open are loc în cea de-a șasea zi a competiției de la Melbourne. Meciul se dispută în sesiunea de seară pe arena Margaret Court, a doua ca importanță a turneului de la Antipozi.

  • 450 de victorii a bifat Simona Halep în circuitul WTA