Life
notix pixel id

Cât costă ţinuta purtată de Carmen Iohannis de Paşte! Piesa de rezistenţă, poşeta Chanel

05.04.2021 | 16:05
Cât costă ţinuta purtată de Carmen Iohannis de Paşte! Piesa de rezistenţă, poşeta Chanel
Cât costă ţinuta purtată de Carmen Iohannis de Paşte! Piesa de rezistenţă, poşeta ChanelColaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După apariția din ziua de Paște, tot mai multă lume se întreabă cât costă ținuta purtată de Carmen Iohannis. FANATIK a aflat care este prețul estimativ al acesteia. Piesa de rezistență este poșeta Chanel.

Klaus și Carmen Iohannis au sărbătorit Paștele la data de 4 aprilie. Președintele este luteran, dar anul acesta catolicii și protestanții au sărbătorit Invierea Domnului în aceeași zi.

Cuplul prezidențial a mers la slujba de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Piaţa Mare a Sibiului. Cei doi și-au făcut apariția cu puțin timp înainte de ora 10:00.

ADVERTISEMENT

Cât costă ţinuta purtată de Carmen Iohannis de Paşte! Piesa de rezistenţă, poşeta Chanel

Eleganța este costisitoare, dar prima doamnă nu a ținut cont de bani. Carmen Iohannis a purtat un palton ivory din lână cu cașmir. Acesta este realizat de un designer român, Andreea Ticu, și are un preț de aproximativ 1.200 de lei.

Soția președintelui a accesorizat paltonul cu o pereche de pantofi aceeași culoare și o eșafă roșie. Pata de culoare și piesa de rezistență a ținutei a fost, însă, poșeta.

ADVERTISEMENT

Prima doamnă a ales o geantă Chanel cu o culoare galben vanilie. O poșetă din colecția Chanel, similară cu cea purtată Carmen Iohannis are prețul în jurul sumei de 4.000 de dolari.

Poșetă Chanel
Poșetă Chanel, similară cu cea purtată de Carmen Iohannis
Sursa foto: Chanel

Președintele României a purtat un palton negru și o eșarfă albastru deschis. Ținuta a fost completată de pantaloni și pantofi bleumarin. Klaus Iohannis le-a transmis credicioșilor un mesaj cu ocazia acestei mari sărbători.

ADVERTISEMENT

„Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credința și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă.

Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele. Vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni, în siguranță, cu toți cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni. Cristos a înviat! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Frohe Ostern!” se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri