Life

Cât costă un “apartament cochet” lipit de un bloc în Cluj-Napoca. Prețul e uriaș, deși arată ca un coteț

Suma cerută pentru un “apartament cochet” lipit de un bloc în Cluj-Napoca. Se vinde la un preț uriaș, dar arată ca un coteț.
17.05.2023 | 20:13
Cat costa un apartament cochet lipit de un bloc in ClujNapoca Pretul e urias desi arata ca un cotet
Prețul unui "apartament cochet" lipit de un bloc în Cluj-Napoca. Sursa foto: imobiliare.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prețul unui “apartament cochet”, lipit de un bloc în Cluj-Napoca, este uriaș, deși locuința este de mici dimensiuni și nu oferă prea multe facilități. Locuința este situată într-o zonă liniștită din oraș, după cum au menționat proprietarii.

Prețul unui “apartament cochet” lipit de un bloc în Cluj-Napoca. Suma cerută este imensă

O anexă lipită de un bloc situat în apropiere de centrul municipiului Cluj-Napoca se vinde la un preț uriaș, după cum arată un site de anunțuri de imobiliare. Este vorba despre un apartament situat la casă, care are doar 26 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Potrivit anunțului, apartamentul are potențial de a fi mansardat. Viitorul cumpărător poate câștiga, locativ, în plus, aproximativ aceeași suprafață a imobilului.

Construcția se vinde cu 50.000 de euro, adică aproape 2.000 de euro metrul pătrat, plus metrul pătrat potențial. Apartamentul dispune de un hol, un dormitor, o bucătărie, o baie și un pod.

ADVERTISEMENT

“Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian.

Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți”, se arată în anunțul postat pe site-ul de imobiliare, potrivit stiridecluj.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, proprietarii au mai spus că locuința este potrivită pentru cine își dorește un apartament “cochet”, situat într-o zonă liniștită. În jurul apartamentului există și 15 mp de teren. Locuința trebuie amenajată, după cum au mai precizat cei care au postat anunțul.

“Finisajele în apartament sunt clasice, și necesită renovare. Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile. Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate.

ADVERTISEMENT

În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobândindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard. Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi!”, au mai menționat proprietarii în anunț.

Cluj-Napoca, renumit pentru “ofertele” de pe piața imobiliară

Cu toate acestea, specialiștii spun că nimic nu este surprinzător pe piața imobiliară din Cluj-Napoca. În urmă cu ceva timp, garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, amenajată modern, a fost scoasă la închiriere. Prețul lunar cerut de proprietar era de 200 de euro.

Ulterior, locuința a fost scoasă la vânzare cu aproape 40.000 de euro, adică peste 3.000 de euro pe metru pătrat. Prețul cu care a fost scoasă la vânzare a fost de 37.500 de euro, negociabil.

Acum câteva luni, a fost scoasă la închiriere o garsonieră, tot în Cluj-Napoca, cu aragazul lângă cadă. Prețul cerut de proprietar a fost de 2.500 de lei pe lună, adică mai bine de 500 de euro.

ADVERTISEMENT