Life

Cât costă un bilet la concertul lui Florin Salam după știrea falsă că a murit. Cântărețul va marca o premieră pe scenă

Cât costă un bilet la concertul lui Florin Salam după știrea falsă că a murit. Cântărețul de manele va marca o premieră pe scenă la finalul lunii august.
15.08.2022 | 09:43
Cat costa un bilet la concertul lui Florin Salam dupa stirea falsa ca a murit Cantaretul va marca o premiera pe scena
Cât costă un bilet la concertul lui Florin Salam după știrea falsă că a murit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iată cât costă un bilet la concertul lui Florin Salam după ce a apărut știrea falsă că a murit. Cântărețul va urca pe scenă la finalul lunii alături de fiica lui, Betty.

Cât costă un bilet la concertul lui Florin Salam după știrea falsă că a murit

Zilele trecute, în mediul online a circulat un zvon conform căruia Florin Salam ar fi murit, însă cântărețul a anunțat că se simte bine și că urmează să revină pe scenă.

ADVERTISEMENT

Știrea a fost dezmințită la scurt timp după apariție chiar de către Betty Blue. Ulterior, Florin Salam a intrat live pentru a le arăta fanilor că se simte bine.

Florin Salam și fiica lui, Betty, vor susține un concert împreună, pentru prima dată. Evenimentul va avea loc pe 27 august 2022, în Parcul Herăstrău din București.

ADVERTISEMENT

Cei care își doresc să meargă la eveniment trebuie să plătească prețul de 127,14 lei (redus de la 150 de lei) pentru un bilet “Acces General”.

Un bilet “Acces General Presale 1” are prețul de 84,76 de lei (redus de la 150 de lei). Trebuie menționat că biletele la această categorie sunt sold out.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru un bilet la “Acces General Presale 2”, doritorii trebuie să scoată din buzunar 105,95 lei (redus de la 150 de lei), potrivit iabilet.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Betty (@bettyblue.official)

Florin Salam a reacționat după ce s-a scris că și-ar fi pierdut viața

Aflat pe patul de spital, Florin Salam a dat de înțeles că s-a infectat cu Covid-19. Artistul a mai spus că această problemă este foarte serioasă, chiar dacă unele persoane glumesc pe seama subiectului.

ADVERTISEMENT

Cântărețul i-a asigurat pe apropiați și pe fani că se simte bine și că va ajunge acasă în câteva zile.

Vizibil obosit, interpretul de manele a ținut să menționeze că a trecut prin câteva zile dificile și că nu toată familia sa știe care este starea lui de sănătate.

“Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, și mă refer la copiii mei și la familia mea. Le spun să stea liniștiți, că eu sunt bine, în două trei zile pot să ajung și acasă.

Trebuia și astăzi să ajung acasă dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste.

Într-o zi două o să fiu cum trebuie, o să revin și să merg la cântările mele. Oricine poate să pățească o situație din asta și trebuie să iasă din ea, nu trebuie să-l bage mai rău psihic.

Stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam.”, a fost mesajul manelistului.

După ce a apărut știrea conform căreia “Florin Salam a murit”, fiica manelistului a fost prima care a infirmat această informație.

Tânăra a recunoscut că tatăl ei are probleme de sănătate. De altfel, Betty Blue i-a rugat pe oameni să înceteze cu astfel de informații false.

ADVERTISEMENT
Tags: