Simona Halep

Cât costă un bilet la finala Simona Halep – Serena Williams de la Wimbledon! Meciul e sold-out. Suma uriașă pe care o obțin organizatorii

12.07.2019 | 17:42

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunțat cât costă un bilet la finala Simona Halep – Serena Williams, care se va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00, pe Arena Centrală. Românca în vârstă de 27 de ani se află la cea mai bună performanță pe iarba londoneză și țintește câștigarea celui de-al doilea turneu de Granmd Slam, după cel din 2018 de la Roland Garros.

Cât costă un bilet la finala Simona Halep – Serena Williams de la Wimbledon

Un bilet la marea finală feminină de la Wimbledon, Simona Halep – Serena Williams, costă 185 de lire sterline, aproximativ 975 de lei. Prețul este unul destul de ridicat chiar și pentru Marea Britanie, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe fanii tenisului să achiziționeze toate tichetele astfel că întâlnirea de sâmbătă de pe Arena Centrală se va disputa cu casa închisă.

Organizatorii Wimbledon-ului vor avea încasări uriașe de pe urma finalei dintre Simona Halep și Serena Williams. La un calcul sumar, ținând cont că Arena Centrală are o capacitate de 14.900 de locuri, suma totală care va intra în visteria gazdelor va fi de 2.756.000 de lire sterline, puțin peste 14,5 milioane de lei. Românca a fost o rețetă bună pentru gazde și la întâlnirea din optimi cu americanca Cori Gauff, dar și la semifinala cu Elina Svitolina.

Simona Halep servind în meciul cu Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019

Cum trebuie să joace Halep pentru a o învinge pe Williams

Mare meci Simona Halep – Serena Williams se va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00, iar toate informațiile vor fi pe FANATIK. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de zece ori până acum, românca reușind o singură victorie, în 2014, în faza grupelor de la Turneul Campioanelor. Americanca a câștigat singurul meci direct jucat la Wimbledon, în turul doi din 2011, scor 3-6, 6-2, 6-1. După ce multipla campioană din Statele Unite ale Americii a devenit mamă, cele două au mai fost adversare o singură dată, anul acesta în optimile de finală de la Australian Open, atunci când Serena a câștigat cu 6-1, 4-6, 6-4.

Simona Halep a efectuat vineri un antrenament de o oră și jumătate în complexul de la Wimbledon, iar la finalul ședinței de pregătire a fost asaltată de fani pentru autografe. Fosta mare jucătoare Martina Navratilova a dezvăluit cum trebuie să joace românca pentru a câștiga al doilea turneu de Grand Slam, iar fostul ei antrenor, australianul Darren Cahill, a avertizat-o în privința forței pe care o are americanca.