Simona Halep

Încasări fabuloase la Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich de la Wimbledon 2019! Câţi bani au adunat organizatorii din bilete

01.07.2019 | 15:31
Incasari fabuloase la Simona Halep  Aliaksandra Sasnovich de la Wimbledon 2019 Cati bani au adunat organizatorii din bilete

UPDATE, 1 iunie, ora 15.30. 10.000 de spectatori asistă în acest moment la meciul Simonei Halep. E e o veste senzaţională pentru organizatori nu doar prin prisma interesului pentru meci, ci şi al reţetei financiare. Astfel, 560.000 de lire s-au strâns doar din biletele celor care sunt prezenţi la partida dintre Simona şi Sasnovich, ceea ce înseamnă un succes imens pentru englezi. Pentru că este de-abia turul 1!


1 iulie, ora 12.02 / Organizatorii turneului Wimbedon 2019 au anunțat cât costă un bilet la meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, din primul tur de pe tabloul feminin. Campioana noastră începe cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului de pe poziția a șaptea și nu indiferent de rezultatul pe care îl va face pe iarbă nu va putea urca mai mult de locul 3. Însă, există și o variantă de coșmar prin care rea ar ieși din Top 10.

Cât costă un bilet la meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich de la Wimbledon 2019

Spectatorii care vor dori să vadă meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich din primul tur de la Wimbledon 2019 au aflat cât costă un bilet pentru a intra pe terenul 1. Astfel, suma pare una uriașă pentru România: 56 de lire sterline (aproximativ 300 de lei). Acest preț este pentru toate cele trei întâlniri care vor avea loc pe superba arenă londoneză. Aici se vor mai juca luni întâlnirile Jiri Vesely – Alexander Zverev și Venus Williams – Cori Gauff.

Cele mai scumpe bilete la Wimbledon 2019 vor fi pe Arena Centrală, un tichet la cele trei partide de luni, Novak Djokovic – Philipp Kolschreiber, Yulia Putintseva – Naomi Osaka și Kyle Edmund – Jaume Munar, costând 64 de lire sterline (aproximativ 340 de lei). Pentru a vedea meciurile de pe terenurile 3 și 4, fanii tenisului trebuie să plătească 43 de lire sterline (peste 225 de lei), iar pe celelate terenuri costul este de 25 de lire sterline (peste 130 de lei).

Prețurile biletelor la Wimbledon 2019

Cât costă un bilet pe Arena Centrală pentru finala masculină

Și acestea sunt prețurile doar pentru întâlnirile din primul tur, care se vor disputa luni și marți. Apoi costurile vor crește gradual pdată cu atingerea fazelor superioare de la Wimbledon 2019. Tichetele de pe Arena Centrală vor avea următoarele prețuri pe durata turneului: prima săptămână – 64 de lire sterline (luni și marți), 83 de lire sterline (miercuri și joi), 108 lire sterline (vineri și sâmbătă), a doua săptămână – 130 de lire sterline (luni și marți), 160 de lire sterline (miercuri și joi), 185 de lire sterline (vineri și sâmbătă) și 225 de lire sterline (duminică).

Simona Halep va debuta la ediția din acest an  împotriva bielorusei Aliaksandra Sasnovich, meciuri urmând să se joace luni, de la ora 15:00. Întâlnirea va avea loc pe terenul 1, acolo unde echipa FANATIK a fost în recunoaștere și vă prezintă imagini incredibile. Campioana noastră s-a antrenat duminică în complexul londonez sub atenta îndrumare a noului președinte al Federației Române de Tenis, Ion Țiriac.